Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta na Slovensko

Od: tzw odpovědí: 16 změna:
Dobrý den,Jak mám vyplnit formulář-slovenský při cestě na Slovensko, jakou mám zadat adresu izolace, když se musí zadat slovenská adresa, na telefonni číslo se nedá dovolat.Děkuji za odpověď

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zadate adresu, na ktorej sa budete pocas izolacie zdrziavat, aby vas tam mohla policia skontrolovat.

tzw
hodnocení

Ano a co když jedu na jednodenní výlet
jenda22
Tak asi nepojedete. Nevidite to silenstvi kolem? Trocha rozumu se hodi.

hodnocení

0x

Já tam dal adresu, kde jsem pobýval po dobu návštěvy Slovenska. Adresu hotelu.

Nikdo to nekontroluje..

doplněno 06.07.21 19:30:

novinky.cz/...

Ako kedy a ako kde. U nas v bytovom dome chodil policajt a hladal nejakeho Nemca, ktory to zadal do systemu ako adresu, kde bude po prichode.

06.07.21 10:07

A našli?

Nenasli mi radcove, nenasli. Ani telefon nedvihal.

A nic se nestalo. Nedohledatelný. Páč po zadání adresy pobytu se situace změnila byl na jiném místě.

gazda*
Když mám kompletní očkování,tak nechápu, proč je tam adresa pro karanténu/izolaci. Do žádné izolace nemusím. Co když jedu na dovolenou a přesouvám se každý den na jiné místo, tak co se tam má zadat za adresu?
tzw
hodnocení

Ale co když jsem očkovaný a jedu na jednodenní výlet?

hodnocení

0x
Řešil jsem ten samý problém měsíc zpět a na infolince mi řekli, ať žádný formulář nevyplňuji. Že s tím u policie nebudou žádné problémy.. :)
Tak jsem registraci nevyplnil a nikdo mě nekontroloval, abych mohl případný bezproblémový stav potvrdit.
gazda*
Od tohohle týdne jsou přísnější kontroly a od soboty musíte do karantény, když nemáte kompletní očkování. Takže bych to teď nepodceňoval.

Bral bych to tak, že když nechtějí turisty, nebudou mít turisty.
Mám tam rodinu, ale letos tam prostě nepojedeme, i když jsem chtěl.
Do týdne zase bude v TV reportáž, jak se hoteliéři diví, že turisté odhlašují pobyty.

Hotelieri uz placu, to sa dalo cakat, tiez by som nesiel niekam, kde ma budu na hranici buzerovat.

xenofob

ten kdo nemoc prodelal a ma to v pasu staci kdyz bude mi jednu davku a nemusi do karanteny

Do 8.8. kdokoliv po první dávce očkování, ne jen ti s prodělanou nemocí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]