Nejste přihlášen/a.
Minulý týden jsem zjistila, že mám plísen na nohou, nebyla moc viditelná, jen takový slabý bílý povlak na kůži a kůže se malinko odlupovala z dálky by to ani nešlo poznat. Koupila jsme si mast Canespor (mazat 1x denně), tak jsem si to od pátku večer začala mazat, mažu pátek, sobota, neděle, ponděli, tedy 4 dny zatím. Pozoruji, že na kůži u nohou, kde se mi ta kůže loupala respektive byla plísen že tá kůže celkově zhnědla a je teď taková hněda, plísen jsem něměla po celé ploše nohou ale jen někde, a ty hněde fleky mám právě tam, kde byla plísen, kde je zdravá kůže, tam není nic, chci se zeptat, co to je ty hněde fleky a ještě, za jak dlouho plísen zmizí? A jak poznám, že zmizla? Myju nohy, ale ty hněde fleky, které tam mám po te mastičce nejdou smýt avšak, mažu a budu mazat, dokud to nespotřebuji, ale jak poznat, že už nemám plísen?
Mě kdysi kožní předepsal Myfungar, ale upozornil mě, že se s nim musí mazat minimálně měsíc, i když plíseň zmizí za týden. Od té doby tak 1x za rok, rok a půl to dostanu a stačí ten měsíc a je klid. Tenkrát mi nic jinýho nezabíralo a když jsem nedodržel ten měsíc, tak se to vrátilo během pár dní či týdnů.
Dobrý den. Zde je na místě návštěva kožního lékaře. Napíše Vám hlavně daleko účinější léky, něž si můžete koupit v lékárně bez předpisu.
doplněno 04.12.12 20:27:Ano, ale můžete mít třeba jiný druh mykozy a to posoudí pouze lékař, který se tíj zabývá. Taky byste řekla krvácení do mozku je jen jedno a opak je pravdou...
Lepší je Batrafen.teď si nejsem jistý,jestli není na předpis. Také Mykoseptin není špatný a nebo Clotrimazol.Tu plíseň si budete muset hlídat,protože se čas od času objeví.Ona se objeví jakmile jsou k tomu podmínky. Doporučuji se i poptat v lékárně.Jen je zbytečné kupovat zbytečně drahé přípravky. No kožař by byl samozřejmě ideál.
protiplísňový spray ZIAJA, není nic lepšího, zbaví vás to plísně a všech zápachů, jednou denně ošetřit chodidla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.