Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plísen nohou

Od: gabca27* odpovědí: 8 změna:

Minulý týden jsem zjistila, že mám plísen na nohou, nebyla moc viditelná, jen takový slabý bílý povlak na kůži a kůže se malinko odlupovala z dálky by to ani nešlo poznat. Koupila jsme si mast Canespor (mazat 1x denně), tak jsem si to od pátku večer začala mazat, mažu pátek, sobota, neděle, ponděli, tedy 4 dny zatím. Pozoruji, že na kůži u nohou, kde se mi ta kůže loupala respektive byla plísen že tá kůže celkově zhnědla a je teď taková hněda, plísen jsem něměla po celé ploše nohou ale jen někde, a ty hněde fleky mám právě tam, kde byla plísen, kde je zdravá kůže, tam není nic, chci se zeptat, co to je ty hněde fleky a ještě, za jak dlouho plísen zmizí? A jak poznám, že zmizla? Myju nohy, ale ty hněde fleky, které tam mám po te mastičce nejdou smýt avšak, mažu a budu mazat, dokud to nespotřebuji, ale jak poznat, že už nemám plísen?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Mě kdysi kožní předepsal Myfungar, ale upozornil mě, že se s nim musí mazat minimálně měsíc, i když plíseň zmizí za týden. Od té doby tak 1x za rok, rok a půl to dostanu a stačí ten měsíc a je klid. Tenkrát mi nic jinýho nezabíralo a když jsem nedodržel ten měsíc, tak se to vrátilo během pár dní či týdnů.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Zde je na místě návštěva kožního lékaře. Napíše Vám hlavně daleko účinější léky, něž si můžete koupit v lékárně bez předpisu.

doplněno 04.12.12 20:27:

Ano, ale můžete mít třeba jiný druh mykozy a to posoudí pouze lékař, který se tíj zabývá. Taky byste řekla krvácení do mozku je jen jedno a opak je pravdou...

gabca27*
hodnocení

avšak, kolega z práce mi tvrdil, že se tím vylečil, také to měl.

hodnocení

0x

Pokud nepomuze nic dostupneho v lekarne , musite ke koznimu. Techto plisni je strasne moc a to posoudi lekar

gabca27*
hodnocení

A jak poznám, že přípravek z lékarny zabíra?

karelj
hodnocení

0x

Lepší je Batrafen.teď si nejsem jistý,jestli není na předpis. Také Mykoseptin není špatný a nebo Clotrimazol.Tu plíseň si budete muset hlídat,protože se čas od času objeví.Ona se objeví jakmile jsou k tomu podmínky. Doporučuji se i poptat v lékárně.Jen je zbytečné kupovat zbytečně drahé přípravky. No kožař by byl samozřejmě ideál.

hodnocení

0x

protiplísňový spray ZIAJA, není nic lepšího, zbaví vás to plísně a všech zápachů, jednou denně ošetřit chodidla

ladaadal*

A jak dlouho se to musí stříkat a jak dlouho to vydrží?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]