Zdravím, probíhají na koupalištích nějaké kontroly ohledně covidu jako třeba v restauracích? Pokud ano stačí potvrzení o pcr testu, které jen ukážu při vstupu? Díky
Nikdy nikdo nic chtít nebude. Jestli nějaký PČR nebo hygiena, stačí čestné prohlášení o samotestu. Asi bych se vzpřímeně postavil před úředníka a zvolal: čestně prohlašuji, že jsem se ráno testoval, test vyšel negativní, půjčte mi tužku a papír a já vám to napíšu, jestli špatně slyšíte. Napsaný jsem to měl, papír se mi ztratil.
Dnes se vše u nás změnilo. Dodnes pro neočkované stačilo čestné prohlášení. Dnes si musíte v lékárně zakoupit test a na místě vedle pokladny jej aplikovat + navíc vypsat čestné prohlášení. A to platí i pro děti od 3 let. Pakárna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.