Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontroly na koupalištích

Od: rer odpovědí: 14 změna:
Zdravím, probíhají na koupalištích nějaké kontroly ohledně covidu jako třeba v restauracích? Pokud ano stačí potvrzení o pcr testu, které jen ukážu při vstupu? Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Nikdy nikdo nic chtít nebude. Jestli nějaký PČR nebo hygiena, stačí čestné prohlášení o samotestu. Asi bych se vzpřímeně postavil před úředníka a zvolal: čestně prohlašuji, že jsem se ráno testoval, test vyšel negativní, půjčte mi tužku a papír a já vám to napíšu, jestli špatně slyšíte. Napsaný jsem to měl, papír se mi ztratil.

Jinými slovy, klasický čecháček. Klidně zalže, nemá žádnou čest...

bg

Čestně prohlašuju, že mi nic není, jsem zdravý a necítím žádné příznaky jakéhokoliv onemocnění. To můžete na svou čest říct vždycky.

hodnocení

2x

Mělo by stačit. U nás to zas tak aktivně nekontrolujou. Já jim mávnu z dálky /mám pernamentku/ papírem a jdu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud stále platí ono nedávno vyslovené, tak na přírodních koupalištích nejsou žádná omezení. Zdravím!

hodnocení

0x

Právě jsem se vrátil z koupaliště v Jaroměři, nikdo po mně nic nechtěl.

doplněno 10.07.21 17:12:

V pátek večer ukazovali koupaliště Pardubice, kde pokladní nepustila, páč měl jen 22 dní po prvním očkování.

tak
Tak jak to probíhá aktuálně? Od 9/7 se to zpřísnilo nebo je to stejné jako od začátku? Stačí pořád čestné prohlášení?
id

Dnes se vše u nás změnilo. Dodnes pro neočkované stačilo čestné prohlášení. Dnes si musíte v lékárně zakoupit test a na místě vedle pokladny jej aplikovat + navíc vypsat čestné prohlášení. A to platí i pro děti od 3 let. Pakárna.

Od zítra jdu s vnoučaty na rybník.

takbole, Vy tak zkušený a nevíte, jak to platí dneska?

tespolicka.cz/...

sportbruntal.cz/...

aquapce.cz/...

Milane se vší úctou..

"Jak to platí dneska", to neví zcela jistě ani větší polovina vlády (a to té menší polovině ještě hodně "fandím").

Martine, dnes ano, zítra jinak...

hodnocení

0x

Zlaté rybníky...

U nás stále bez jakýchkoliv papírů..a tak to i zůstane.

tak
Njn, jde asi jen o koupaliště s pokladnama *nevi*

Neznám, nenavštěvuji...není proč:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]