Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívka mě ignoruje

Od: haggy odpovědí: 28 změna:
Zdravím, asi před 4 měsíci jsem se seznámil s dívkou se kterou jsme si hrozně sedli v názorek, zálibách zájmech, skoro ve všem. Po chvilce jsme se spolu začli výdat a chodit spolu. Klapalo to i v posteli, prostě všude parádní, i z ní jsem cítil že je jí semnou dobře a má mě ráda. No a bez jakéhokoli náznaku asi před měsícem přestala odeposivat z ničeho nic, odepsala třeba za 3 dny a pak zase nic. No a poslední třrba 3 týdny už se mi neozvala vůbec. Ptal jsem se co se stalo ale žádná odpověď, poslal jsem jí pár smsek, ale nebombardoval sem jí aby sem to ještě nezhoršil. Když sem jí zkusil zavolat tak mi to típla a nic. Pokud semnou už nechce nic mít tak bych to jen rád věděl, ale nikdy mi z jejího chování nepřišlo že by to tak bylo, nebyl ani žádný náznak. Tak nevím co dělat... snažil sem se to nechat být, ale pořád jí mám rád

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím,

vypadá to tak, že už nemá zájem se s Vámi setkávat a že Vám to "sdělila" tak, že přestala komunikovat. Někteří lidi prostě neumí nebo nechtějí ukončit vztah tak, že by to řekli otevřeně aspoň při telefonním hovoru.

Lze předpokládat, že se seznámila s někým jiným. Jestliže Vám předtím neřekla, třeba že jí něco vadí a z ničeho nic nečekaně ukončila jakoukoliv komunikaci, tak to není projev čestného chování. Měl byste se zamyslet nad tím, jestli je pro Vás smysluplné, mít vztah s přítelkyní s takovou povahou.

hodnocení

4x

Zdravím. Nedělejte nic. Pokud ona nemá tolik slušnosti, aby Vám na rovinu řekla, že s Vámi už nechce mít nic společného, je to od ní vůči Vám nehezké. Nechte to být, nekontaktujte ji a najděte si jiný střed svého zájmu. Mějte svoji hrdost a nevnucujte se. Žijte si svůj život a ona ať si žije ten svůj. Stává se to, je třeba se s tím vyrovnat a smířit. Časem to přejde.

haggy
hodnocení

Děkuji za hezká slova, bohužel asi máte pravdu. Jen jsem doufal že to tak není.

hodnocení

3x

To jsou ty moderní vztahy... lidi už nemají ani "koule"na to, poslat toho druhého do háje. Říká se tomu ghosting...

idnes.cz/...

Je potřebné vzít do úvahy, že před lety těžko někdo mohl někomu dát najevo ukončení vztahu např. tak, že by vytípnul hovor, když mobilní telefony měli jen převážně podnikatelé.

Vzpomněl jsme si na hovor dvou holek v tramvaji, který jsme slyšel před několika lety. Bavili se o nějaké svojí kamarádce.

Ta jedna říkala té druhé . " Ona nevěděla, jak se má rozejít s klukem, tak odjela dělat aupair do USA"

Přístup lidí ke vztahům je různý.

hodnocení

2x

To se stává, nejsi jediný, kdo se ocitl ve stejné situaci. Mohla potkat někoho jiného, hlavně se jí nevnucuj. Nebo ani ona sama neumí přesně pojmenovat, proč s tebou již nechce být. Začni se smiřovat s tím, že je konec.

haggy
hodnocení

Je mu jasný, že se to může stát. Jen bych od ní chtěl odpověď no. V tuhle chvíli by mi jen stačila odpověď "je konec, už mi nepiš" a já bych věděl, že je konec a měl bych jasno.

Bohužel ženy (a nejen ženy) často na takovou přímou odpověď "nemají koule" a myslí si, že je lepší "naznačit".

ml
hodnocení

2x
Tohle je klasika u většiny žen. Prostě to řeší ignorací a nejsou schopny nebo ochotny upřímně říct důvod. Znám to jak moc velké je to trápení a nemusí jít pouze o milostný poměr dělají to i v jiných vztahových poměrech. Je těžké to tak nechat člověk má neustále pokušení zajistit proč se tak chová a ať to aspoň řekne upřímně ale né.

No, muži taky kolikrát umějí překvapit. Mně se to nestalo, ale kolegyně se rozvádí a něco takového jsem neviděla.

liska5
hodnocení

2x

Mám pocit, že to byl jen Váš dojem, jak moc si spolu sednete, jak si rozumíte po všech stránkách. Ona do toho šla nejspíš pohlavě a postupně zjišťovala, že to asi nebude ono. Něco jí na Vás vadilo..Nakonec neměla ani chuť, bohužel ani dávku slušnosti něco vysvětlovat. Spoléhala, že to pochopíte. Najednou Vás znala, byl jste jistota. Měla věrného partnera a neměla po čem toužit. Ona ta oddanost a předem naplánovaná budoucnost vztah často ochladí, někoho i poleká a ten couvne. Možná je to tak nějak, možná je v tom třeba někdo další.

hodnocení

1x

Berte to pozitivne, zasukali ste si a ako bonus ste sa zbavili pre vztah nepouzitelnej zenskej. Pricina bude najskor v tom, ze sa objavil niekto zaujimavejsi ako vy. Kolko rokov ma slecna? Max 22 odhadujem.

Ak nereaguje po prvych pokusoch o kontakt, nema vyznam to riesit dalej a patrat po pricinach. Ziadna vam nepovie na rovinu : prepac, som ovladana hormonmi a okamzite, ked sa na scene objavi lepsi samec, skacem mu na kolik.

haggy
hodnocení

Jojo je jí 21 docela dobrej pohled jak se na celou věc dívat, až na to jestli mě teda vyměnila

Vymenila, na 99.9 %. Poznate toto? Zeny su ako opice, kym nenajdu novy konar, drzia sa toho predosleho.

hodnocení

0x

Psal si jí alespoň něco v tom smyslu, ať Ti napíše alespoň ještě jednou s vysvětlením nebo alespoň s tím "je konec, už mi nepiš", abys věděl, na čem jsi? Neznáš nějaké její kamarádky/kamarády/někoho z rodiny, aby ses mohl zeptat?

haggy
hodnocení

Jojo, to jsem zkoušel. Bez odpověďi. Viděl jsem jednu její kamarádku, napadlo mě jí napsat, ale nejdřív sem nechtěl abych situaci ještě nezhoršil. Teď už ale asi není co zhoršovat

kt
hodnocení

0x

Proč jste jí nevyhledal osobně, když neodepisovala.

haggy
hodnocení

Před časem se vrátila bydlet k rodičům a nechci tam znovit a dělat tam "ostudu"

Nebo jen vysledovat, kdy chodí ven... a potkat ji.

kt

Proč ostudu. Píšete, že jste měli nádherný vztah, který nebyl slovně ukončen ani z jedné strany. Máte právo na vysvětlení, co se stalo. Neodepisuje a vy si můžete myslet, že se něco stalo, třeba že onemocněla. Myslela jsem, že chtete znát důvod. Jinak se to nedozvíte. Ale třeba je to ten typ člověka, který má vše z nějakého důvodu uzavřeno pro sebe a nezajímá ho, že ten druhý tápe.

Já bych za ní neslídila, nechte to plavat, jestli budete dolejzat, začne vás nenávidět, takhle vám zůstanou hezké vzpomínky.

infinity
hodnocení

0x

Zažil jsem podobnou věc. Chodili jsme spolu 3 roky, dojížděli za sebou pořád. Najednou přestala komunikovat, už se neukázala a když jsem za ní přijel, abych zjistil, co se děje, řekla, ať už za ní nechodím. A to byl plnohodnotný vztah, doteď to nechápu :) Důvod nesdělila. Nicméně vždycky je v tom jinej, ženská to nepřizná.

haggy
hodnocení

No tak to by mě trefil šlak kdyby mi tohle udělala po 3 letech vztahu‍♂ nechápu proč to ženy nemůžou říct na rovinu, mě by v tuhle chvíli stačila jen odpověď že už mě nechce‍♂

cutora
hodnocení

0x

Není těhotná a nechce, abyste o om věděl? Děcko si chce vychovat sama?

haggy
hodnocení

Tak to upřímně doufám že ne bere prášky tak by snad neměla být. A ikdyby byla tak bych se postaral. Ale musela by chtít že ano‍♂

xenofob
hodnocení

0x

dostal jsi kopačky...co nechápeš? :-P

haggy
hodnocení

Skvělá odpověď, čekal sem na chytráka jako ty :-D jakoby vim že máš asi pravdu, v tenhle moment mi jde spíš o to proč mi to prostě nenapíše

haggy
hodnocení

Díky všem za rady a snahu mi pomoct a vysvètlit mi to, Dekuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]