Nejste přihlášen/a.
Po velmi dlouhé době jsem řádně nastydl. Minulý týden jsem odjel pouze v triku 2h na kole v horách ve velmi prudkém dešti. Doma sice ihned po dojezdu horká vana a čaj ale nepomohlo. Již třetí den se peru se silnou rýmou, kašlem a únavou bez teplot. Venku krásně a mě to štve že musím být doma. Jak si více pomoci abych se dal co nejdříve do pořádku? Piju čaje, celaskon a jsem doma v klidu. Můžu si ještě nějak pomoci? Díky.
Na tohle je nejlepší vlastní imunita. A ta nejlépe pracuje v teple. klidu, s dostatkem tekutin. Musíš vydržet a dát imunitě šanci. Já mám několikrát vyzkoušeno, do pet lahve teplou vodu, láhev na hrudní kost, přikrýt dekou a usnout. Vždycky se probudím úplně jako jiný člověk. Chápu, v tomhle počasí to není jednoduché, já jen píšu svou zkušenost.
Měla jsem to před měsícem. Týden, chce to opravdu vyležet. Bylinný sirup na kašel, zvýšenou dávku céčka a v případě teploty Paralen. Do nosu si nekapu, to nesnáším. Nic jiného se dělat nedá.
Tak ať jste brzy fit
Zrovna jsem dnes posíala vnučce zvláštní návod na rýmu. Zadrž dech a udělej cca 10 kliků, pak se vysmrkáte. Budto to pomůže, nebo ne, vyzkoušeno nemám, ale nic tím nepokazíte. Ještě si můžete na noc udělat tzv. cibulové ponožky. Cibuli na plátk, obložit chodidla, dát staré ponožky, na to jsem dala mikrotenové sáčky a ještě další ponožky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.