Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho pozvat ven

Od: elaaa odpovědí: 27 změna:

Je trapné pozvat kolegu ven e-mailem? V praci nikdy nejsme sami..

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je to trapné, hloupé a v neposlední ředě i zneužitelné. Nic písemného. Takovéto soukromé záležitosti se vyřizují jen osobně nebo po telefonu.

hodnocení

0x

Nebyla by lepší SMS? Je to přece jen trochu osobnější.

elaaa
hodnocení

Číslo nemám :/

Dobře, tak co vám brání mu říct třeba? Prosím tě mohl bys po práci na mě počkat? Potřebuju s něčím poradit.

elaa
hodnocení

Asi nesmelost. Jsem do něho zamilovaná, a nechci mu nic naznačovat před kolegy.. navíc my se moc často v praci nevidíme, potkáme se tak dvakrát do týdne a ještě je z jiného oddělení.

V tom případě mu napiš dopis, nos ho sebou a až se potkáte, řekni jen POŠTA a dej mu ho do ruky. A běž dál. To není ani tak nápadné.

elaa
hodnocení

Ty jo to už mi přijde lepší ten e-mail..

Ten email je takový neosobní a navíc si může myslet, že to někdo poslal za vás anebo že si děláte srandu.

hodnocení

0x

Ak to ma byt sluzobny firemny mail, teoreticky vas mozu potrestat za jeho zneuzitie na sukromne ucely. Kolega tiez moze nahlasit obtazovanie. V USA velmi rizikove, u nas by to malo byt ok.

elaa
hodnocení

Tomu rozumím, ja bych mu to nenapsala natvrdo. Zaobalila bych to do něčeho, co se týká práce.. jen asi potrebuju dodat odvahu, že to není divný.

janm*

Proč ne, jen to zaobalování na té potencionální schůzce případně dalším e-mailu nepřežeňte, ne každý muž je "věštec" aby dokázal vyvěštit pravý důvod vaší schůzky a navíc pokud by měl i tušení, většina chlapů nechce platit za "obšourníka"¨, čili pravděpodobně si nic nezačne... , v pravé chvíli je třeba vyložit karty na stůl :). Tedy jste-li "na začátku" pochopitelně...

elaa
hodnocení

On by to určitě pochopil, jen si říkám, jestli to přes ten e-mail není takové asexualni.. ale pak si říkám, že teď se i normálně lidé seznamují i přes seznamky a ja navíc už tuším, že mezi námi chemie je..

janm*

Jestli se znáte tak není co řešit, ale ještě je možné si napřed přes ten e-mail nechat zaslat jeho telefonní číslo (jak už bylo výše zmíněno SMS), uvedený důvod (který také já u kolegů nebo známých uvádím když chci číslo ) je prostý, "co kdyby" ať ho raději mám... Přes e-mail bych neřekl že je to "asexuální" ale spíše že přes SMS například je to pro danou věc "intimnější"... Ovšem pozor narazíte i na jedince kteří nikomu podotýkám nikomu své číslo nedávají ani kolegům ani známým vyjma okruhu jen několika "zasvěcených"...

janm*

P.S. Chemie nechemie, na "dovtípení" nespoléhejte, neboť je také možné že i přes jistý "odhad" z vaší strany se můžete mýlit, stalo se to nejednou tak ať pak není zbytečná hořkost, ale to už je pochopitelně pouze a jen vaše věc jak to vyhodnotíte...

liska5

Nebo může mít jeden společný mobil s manželkou, což taky znám.

lars
hodnocení

0x
Přečtete si tuhle kratinkou povídku od Kafky, možná vám otevře oči. Dále v diskuzi někde píšete, že ho milujete, tak proto.
eridanus.cz/...
elaa
hodnocení

Moc jsem to nepochopila :) jakoze to nemám tak resit a proste mu zkusit napsat?

lars
Přesně. Muž čekal celý život a promarnil vše jen proto, že měl strach cokoliv udělat a pokusit se vstoupit. Jen kvůli nějaké překážce.
Normálně napište email, že byste potřebovala s něčím poradit a sejít se. Podle toho, co ho zajímá, vymyslete místo pozvání, nějakou kulturní akci, a prostě mu řekněte, že je vám sympatický, jestli by tam s vámi nezašel.
Jestli se mu líbíte, uvidíte, jak bude rád.. A když ne, budete vědět a mít klid v duši..
elaa
hodnocení

Děkuji *srdce* to jsem potřebovala slyšet.

lars
Rádo se stalo. Chce to jen trochu odvahy..:)
Když budete tak hodná, mrkněte na můj dotaz přes jeden pod vámi s názvem: Chci si vzít ex.:/ Taky jsem rád za každou radu..:)

joudic*
hodnocení

0x

a neni lepsi to nejak navliknout, nebo dat navenek, ze mate zajem, treba ocima, to pozna i nouma, ze se na nej divate uplne jinak.. ikdyz byvaji i takovi noumove, kteri poznaji leda houbeles. Jedna kolegyne sla po me uplne brutalne treba, a nepadlo o tom ani slovo.. kdybych byl hajzlik, mel jsem uplne volne pole, mohl jsem ji utrhnout jako malinu, ale byl jsem zadany a nechtel ji jen vyuzit

elaa
hodnocení

No on to možná trochu tuší, ale me to proste v praci nejde, chovam se tam úplně jinak než když mám volno. Neflirtuju, a protože se mi líbí, tak se před nim i stydím. Kdyby to nebylo v praci, tak by to tak hrozny nebylo. Nemám na to mu tam něco naznačovat :/

joudic*

tak v praci musi byt clovek profesionalni a resi x veci najednou, ale i tak se da dat delsi pohled v pravou chvili, nez je zdravo a dat beze slov neco najevo, a kdyz se podiva zpet, tak vydrzet a pak se cudne kouknout dolu a plase se usmat atd, prece vas nebudu ucit flirtovat, kolik vam je :-D

nekteri chlapi jsou troubove, a musite holt vic tlacit na pilu, aby si byl jisty, a i pak se boji *vtip*

joudic*

ve smyslu, ty to nevidis? ..co? . no jak se na tebe diva.. fakt?no ja nevim, myslis? lol

elaa
hodnocení

To ano :) prave proto už to asi vi. Jde o to jít s nim ven mimo praci, a k takové konverzaci jsme se nedostali, vždy kolem někdo je, takže hned začnu být odmerenejsi.

liska5

Jednou kdysi se mi stalo, že jsme se ve vlaku do sebe s jedním klukem zakoukali. Luštila jsem křížovku a kdykoliv zvedla hlavu, koukal na mne. Zajímavý typ! .Pak se chystal vystupovat. Rychle jsem napsala na okraj časopisu svůj telefon, lístek jsem odtrhla, a když byl na odchodu, povídám: Tady ještě něco máte. Vzal to do ruky, venku se na to koukl a do okýnka mi naznačil celej šťastnej, že super a díky! A taky že zavolal a pak jsme se scházeli. No, spíš sjížděli na půl cesty. Jen to časem zhaslo na obrovské vzdálenosti a trochu jiných představách o životě.Ale fajn...

milan33
hodnocení

0x

Klidně ho pozvěte mailem. Co by ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]