Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak v hlavě

Od: anyta* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, asi půl roku cítím nahoře v hlavě tlak a občas i celý den, většinou když si stoupám. Cítím jakoby tep v hlavě a je to dost nepříjemné. Děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

0x

děkujeme za popis příznaků, a teď dotaz...?

hop®
hodnocení

0x

Odpověď bez otázky zní: naprosto chápu, že je to velmi nepříjemné! A jestli to už trvá půl roku, asi bych se možná zeptal co s tím dělat...

diamantovymagnat*
hodnocení

0x

kolik je vám let?

trpíte i jinými potížemi?

zlejdacan*
hodnocení

0x

Nejlepší odpověď, kterou Vám tu na serveru kdo dá: dejte si vyšetřit u doktora na hlavu!

Tady není žádný neurolog a i kdyby, na základě dvou řádků by diagnózu nestanovil ani Dr. House.

diamantovymagnat*

Dr. House?

Ano!

já se přimlouvám, jak navrhuje zlejdacan: dejte si vyšetřit u doktora na hlavu!

hop®
hodnocení

0x

anyto, teď opravdu vážně: mírné fyzické poškození své tělesné schránky si řeším sám, ale s podobným problémem co máš Ty, bych asi fakt šel k doktorům... (fakt vážně)!

Teď jsem tady hledal smajlíka vážného a důležitého, nenašel jsem...srry...

diamantovymagnat*

smajlík na bolest hlavy?

tenhle: *zed*

hop®

Já myslel léčbu, néé abych ten prolém tvořil!

marenka*
hodnocení

0x

Kolik vám je? Může to být ze "splašenosti" hormonů v období puberty i v období "přechodu". Může to být nízký, nebo vysoký tlak.

hodnocení

0x

*ee* nevím, nevím...pokud máte problém už půl roku- nebylo by od věci navštívit svého ošetřujícího lékaře a ten doporučí specializované pracoviště...asi jenom lékař může určit správnou diagnózu...*bezim*zaběhněte k doktorovi a budete hned moudřejší...*slunce**mala*.

doplněno 14.06.10 09:38:

Můžete to mít od krční páteře, velký vliv má i stres, migréna...může to být cokoli ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]