Poraďte prosím , kam se vydat tady u nás někde na týden k vodě s pěkným ubytováním a kde se přitom dobře najíme. Nejlépe i s bazénem. Kde se vám líbilo?
na dovolene u nas je vtipny, ze 4**** hotel v Dubaji stoji za noc mene nez tady kdejaka dira nebo kuca + si tam koupite kvalitni jidlo, ne odpad, za stejne ceny jako u nas, at uz v restauracich nebo v samoskach
liska5
Tak jestli je nějaká Dubaj nad Ploučnicí...
joudic*
a jestli je, tak tam date za noc okolo 1500 nevim co se vam nezda, pousmal jsem se nad cenami a kvalitou ubytovani, potravin a stravovani v CR
joudic já tyhle srovnání nemám rád - je to podobné jako kdybych ti řekl, že můžu koupit benzín do auta třeba za třetinu toho co tady, ale je to přes oceán. Když říkáš A tak dodej i B. Tedy celkové náklady. Pak se můžeme bavit o nějakém srovnávání.
Ještě teda dodám, co kdo má v rodině za představy : Manželka preferuje snídaně v ceně ubytování a ať to má blízko k vodě . Já jen ať je tam kde večer zajít na pivko a něco na zub Děcka koupání s možností zapůjčení nějakých blbostí do vody
Letět nikam nechceme , i když najdete i výhodnější nabídky , proto se ptám na nějaké fajn místo u nás v Česku. Před 2 roky jsem projížděl na kole kolem Vranovské přehrady a vypadalo to tam fajn. Jezdíte tam někdo? Je tam nějaké vyžití?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.