Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím , kam se vydat tady u nás někde na týden k vodě s pěkným ubytováním a kde se přitom dobře najíme. Nejlépe i s bazénem.
Kde se vám líbilo?
Kde se vám líbilo?
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
boba®
1x
Myslím, že tady by jste si mohli vybrat. Přehršel nabídek i s recenzema:
Přeji vám hezkou dovolenou![]()
joudic*
1x
na dovolene u nas je vtipny, ze 4**** hotel v Dubaji stoji za noc mene nez tady kdejaka dira nebo kuca + si tam koupite kvalitni jidlo, ne odpad, za stejne ceny jako u nas, at uz v restauracich nebo v samoskach
joudic*
a jestli je, tak tam date za noc okolo 1500
nevim co se vam nezda, pousmal jsem se nad cenami a kvalitou ubytovani, potravin a stravovani v CR
joudic*
to ano, taky to je 6,5h letu, za rohem to fakt neni, ale vam se zda cena za omsely penzion 1500 cajk? O to mi slo..
mh23®
Ještě teda dodám, co kdo má v rodině za představy :
Manželka preferuje snídaně v ceně ubytování a ať to má blízko k vodě .
Já jen ať je tam kde večer zajít na pivko a něco na zub
Děcka koupání s možností zapůjčení nějakých blbostí do vody
Manželka preferuje snídaně v ceně ubytování a ať to má blízko k vodě .
Já jen ať je tam kde večer zajít na pivko a něco na zub
Děcka koupání s možností zapůjčení nějakých blbostí do vody
mh23®
Letět nikam nechceme , i když najdete i výhodnější nabídky , proto se ptám na nějaké fajn místo u nás v Česku.
Před 2 roky jsem projížděl na kole kolem Vranovské přehrady a vypadalo to tam fajn. Jezdíte tam někdo? Je tam nějaké vyžití?
Před 2 roky jsem projížděl na kole kolem Vranovské přehrady a vypadalo to tam fajn. Jezdíte tam někdo? Je tam nějaké vyžití?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]