Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pritel jde i pres to ze je mi zle

Od: lumpik* odpovědí: 18 změna:

ahoj ,chci se zeptat jak by jste se zachovaly,jak vam to prijde? pritel dnes s kolegem z práce ma jet k rodocum (pritelovi rodice) grilovat jen tk proste...ja mu napsala ze mi neni dobre ze mam asi teplotu pac mam zánet na cele. boli me celé celo i hlava,psala sem mu esi nezustane semnou doma. Napsal mi že je to na posledni chvii ze dojede večer,jenze to já už budu spát...:/hodne me to mrzi že proste nikdy neodsune nic kvuli me ..nevi m sem sobec ja? dekuju z nazory.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x

Třeba už má dost tvého neustálého fňukání a radši si jede vyčistit hlavu.

hodnocení

9x

Minule jste nechtěla slavit vaše narozeniny s jeho partou, nevzpomenu, co vám bylo.

Dám vám radu, najděte si sobě rovného, který s vámi bude povětšině doma a nebude vyhledávat společnost.

Takhle zbytečně otravujete život jeden druhému.

hodnocení

6x

Zdravím. Těch vláken o neshodách ve vztahu jste zde již založila hodně. A stále se takového "přítele" držíte zuby - nehty. Je to Vaše volba, ale už ho dobře znáte, tak se smiřte s tím že je takový jaký je. A nezmění se. Co se toho sobectví týče - vy jste na tom oba dva stejně. Psala jste, že Vy nemáte kamarády, že Vám nedělá psychicky dobře být ve společnosti druhých lidí, nechcete žádné oslavy a podobné akce atd. Přítel, že nestojí o žádné intimní chvíle s Vámi atd.. Vám je špatně vždycky, když přítel něco naplánuje a požadujete, aby to zrušil a věnoval se Vám. Váš přítel to má zkrátka jinak než Vy. Ale jste to Vy která se ho drží. Pokud Vám není dobře, využijte ten čas pro sebe. Lehněte si, pusťte si nějaký film, nebo si čtěte a relaxujte. Chvíle klidu Vám prospěje. A popřemýšlejte nad smyslem svého života a vhodném partnerovi. Názory mohou být různé, jen jsem napsala ten svůj.

lumpik*
hodnocení

je to mozne,ale ja nwim co mam delat,kdybych to skoncila,nemam nic...pritele uz si nenajdu,je mi 30 vichn i uz sou zadani a aninevim kde bych mela hledat:/

pterik

Nechci být zlý, ale neznám žádného mladého a zároveň inteligentního člověka, který by psal tím lehce primitivním způsobem (nwm = nevím, tk=tak, esi=´jestli...jestli je vám 14, tak se omlouvám, tam to ještě lze akceptovat), tak mi připadá, že prostě nejste příliš vyzrálá, hledáte validaci u ostatních (mimojiné tady) a sebevědomí taky nebudete mít nejvyšší, pokud se držíte přítele, který má očividně jiné priority, a zároveň se ptáte, zda nejste sobecká vy. Souhasím s kapkounadeje...

id
hodnocení

4x

@lumpik - vy nejste ženská, vy jste klíště. Stejně nepochopíte (jako vždy u podobných vašich nářků), že na vinně jste vy a ne váš přítel. Já se divím, že s vámi ještě je. Možná, že mu děláte dobrou matraci . Jiný důvod nenacházím, že vás neopustil, nebude to trvat dlouho a dá vám kopačky, aby se osvobodil od vás.

lumpik*
Právě že ani intimnosti nejsou takže sama nevím řekne že je unavený...

hodnocení

2x

Těžko posoudit, nevíme, jak to mezi vámi ve vašem vztahu funguje. Normální by bylo, že zůstane doma a bude vás ošetřovat. Bála bych se, že se podobným způsobem bude chovat i v budoucnosti. Všímejte si, jak sechová ke své mamince, tak se bude chovat i k vám. Jeho přesné důvody při vaší nemoci nevím, možná se bojí, že se nakazí.

hodnocení

2x

Skoro se mi zdá, jako byste příteli do grilování s potěšením hodila vidle. Když vám není dobře, k čemu vám bude "esi nezustane semnou doma"? Aby vás držel za ručičku a utíral opocené čelíčko? Uvařte si čaj, vezměte paralen, zalezte pod deku a vyspěte se z toho.

hodnocení

2x
Ahoj.
Sa prvé, já nevědět, jakou ty mluvit řečí a za další, nechej ho už konečně na pokoji a běž se léčit.
To myslím vážně.
Tvůj psychicky a duševní stav není v pořádku.
---
Tobě je stále zle, tak se sebou začni něco dělat!
Mít přítelkyni jako jsi ty, to je snad za trest *zed*

pterik
hodnocení

1x

Váš problém je typický pro osoby závislé, kde jde o kombinaci řady faktorů včetně nižšího sebevědomí. Takoví lidé jsou ochotní držet se partnera, který je pro ně nevhodný, v horších případech se nechají i zneužívat, protože o něj nechtějí přijít. Dle tohoto i ostatních příspěvků pro vás není vhodný. Má jiné hodnoty a priority, než vy, a to jsou věci, které změnit nelze (navíc co nevyhovuje vám, může být pro energickou, nezávislou a samostatnou ženu ideální),

Váš případ je vcelku častý, ale rozumní lidé to řeší hledáním jiného partnera, k čemuž dříve či později dojde, z výše uvedených důvodů.

hodnocení

1x

Rozešla bych se. Je lepší žít sama v klidu, než násilně s někým, s kým si nerozumím. To jste opravdu tak ošklivá a tak neschopná, když dokážete napsat: "kdyby to skončilo, nemám nic, přítele si už nenajdu, je mi 30 a všichni jsou zadaní a ani nevím, kde bych měla hledat..." To snad ne.

Moje známá v 60 letech ovdověla, našla si po čase partnera, bohužel, po několika letech umřel, tak si našla dalšího a jsou spolu spokojeni. Opravdu si myslíte, že 30 let je konečná? To jste tedy naivní.

Navíc, to Vaše psaní je velice podivné. Co se týká vyjadřování. Když jste psala o cele, myslela jsem si zprvu, že jste ve výkonu trestu. *smich*

Nějaký čas bych, být Vámi, žila sama, netrápila sebe ani toho chlapa, dala se dohromady a pak by se vidělo. Zatím nejste ta nešťastnice jenom Vy, ale nešťastníkem je ten Váš partner. Nemá to taky s Vámi lehké, to musíte sama uznat. Jaga.

hodnocení

0x

Nejlepší bude, že teď usneš, budeš pospávat až do zítra a nikdo Tě nebude budit. Zítra Ti snad bude lépe a bude s Tebou. Chápu, že Tě to mrzí, ale jestli je Ti blbě, vyspi se a nikoho k tomu nepotřebuješ. Když se na to podíváš z jeho pohledu - nejede k rodičům sám, má pozváno několik lidí - je nepříjemné takovou akci ze dne na den rušit, a je blbé, aby tam byli bez něj, když to jsou jeho rodiče.

lumpik*
hodnocení

on nemá žádne lidi ma pouze kolegy z práce s ektrým se vidá v práci od pondeli do pátku

Těmi lidmi myslím kolegy.

Soustřeď se na své uzdravení a tohle pusť z hlavy. Zbytečně se tím trápíš a jen se pak pohádáte, až se vrátí.

lumpik*
hodnocení

nene,tohle je jen jeden kolega,vic jich neni ,je to 1 kolega s kterým se vida denne krom vikendu

hodnocení

0x

Je vám teprve 30 let,ale váš vztah s přítelem není v pořádku. Já osobně to vidím tak, že jste na něm doslova závislá a na jeho místě bych měla taky občas chuť být bez vás. Tímhle chováním ho jen odradíte a jak bude čas utíkat, na seznámení s jiným partnerem bude stále míň času. Buď zajděte do poradny,určitě můžete sama, nebo se rozejděte. Málokdy jsem pro rozchod, ale pokud přítel je normální, tak s vámi bude nešťastný a vy nakonec taky. Viděla bych to tak, že je potřeba být samostatná, nevyčítat, třeba se snažit se seznámit s nějakou kamarádkou, abyste na příteli tak nevisela, to musí být hrozně vysilující. Jak on to má s kamarády, to bych neřešila. Jo, a ještě, když napíšete sem do poradny, párkrát si to po sobě přečtěte, opravte si chyby a překlepy, třeba se na všechno budete dívat potom jinak. Když to napíšete a nepřečtete si to, napíšete třeba něco, co za chvíli už neplatí.Přeji hodně štěstí.

nnf
hodnocení

0x

Já si stejně myslím, že ten váš problém není až na umření a on to měl už naplánované, tak ho nechte ať si jede grilovat. Možná by i rád uvítal a vážil si toho, kdyby jste mu aspoň jednou řekla, no tak jeď, neboj já se budu zatím kulírovat doma. Jestli nejste vy na něj moc taková nalepená, naštvaná. Může mu to být nepříjemné a možná je někdy radši u jiných lidí než s vámi. Udělejte vy ten krok, nevím jaký, prostě vy ho znáte. On chce trávit čas i s kamarády a vy asi zase ráda dřepíte doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]