Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli věříte na existenci časových smyček či cestování v čase, podle některých zdrojů z internetu to existuje ale nejsem si jist.
Případné cestování časem není jen cestování po "čáře" času tam či zpět. Jedná se o cestování časoprostorem. Země jak známo rotuje kolem osy, do toho rotuje kolem Slunce, celá sluneční soustava rotuje v rámci Mléčné dráhy a k tomu se pohybuje i galaxie jako taková. Zkuste si představit, jak složitý je výpočet toho kde přesně se nacházel určitý bod planety třeba před sto lety, když se současně dějí všechny tyhle pohyby. Nu a navíc je potřeba brát v potaz, že různé přírodní katastrofy (třeba velké výbuchy sopek) nepatrně vychylují osu planety, atd.
Když si představím, že je naše tělesná schránka složená z atomů vodíku, uhlíku, kyslíku, dusíku a v menší míře ze spousty atomů jiných prvků. No jo...ale třeba před milionem let byla z většiny těch atomů třeba přeslička...nebo vážka...a já se dostal do stejný doby, tak co by z těch atomů bylo udělaný? Moje ruka, či prehistorická vážka?
To víš že existuje. Jinak by to nepsali na internetu.
helen*
Ale existuje, jen to každý nezažije a tak nevěří přála bych každému osobní zkušenost, ale je to dost nebezpečné a náročné na psychiku, vyrovnat se potom se životem a jeho záhadama není snadnė.
To co jsem zažila bych mohla přirovnat k fatamorgáně, ale zhmotnění bylo nejen vizuální, bylo skutečně materiální a nečekané(nevyvolané mnou), byl to šok a zděšené překvapení, že něco takového existuje a že se mi to může stát bez mé vůle (viník se pak přiznal)
Prý to jde takto, budu mít dvojče, půjdu do speciální cestovky, ti mě velkou rychlostí odvezou k černé díře pak z5, a na konci budu mladší než dvojče. Bylo to v nějakým dokumentu. Gravitace a rychlost čas zpomalují. V našich podmínkách to muze byt o desetiny sekund.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.