Mám napsat cizímu člověku že je někde zveřejněna jeho adresa
Od:mojejmenoodpovědí:14změna:
Dobrý den, objednávala jsem přes jeden eshop zboží, eshop nereaguje, až teď jsem četla recenze, ale Česká obchodní inspekce jim pak poradí co a jak. Jde o něco horšího, v odpovědi na recenzi jsem našla něčí adresu a fb profil a mě napadlo tomu člověku napsat aby si to nějak pořešil. Vypadá to nějak takto: Ronam Schwarc: tento eshop je hrozný, nereagují na telefonáty a na emaily, nevrátili peníze Odpověď majitele: to není pravda, máme toho hodně, jste blb, pokud chcete jeho adresu tak je to Brněnská 493otb usti nad Vltavou a odkaz na fb. Jako možná o tom ví a neřeší to, nebo o tom neví a měl by to vědět. Mám mu napsat? Ale je to rok starý, myslim že by se to mělo řešit, ale abych ho neotravovala když o tom může vědět.
Osobně bych považoval za drzost, že se do toho pletete. Nic Vám po tom není. Navíc píšete, že je to rok staré, takže to asi už nikoho ani nezajímá.
Ty Vámi uváděné údaje jsou autentické? Jestli ano, tak Vy rovněž porušujete GDPR.
mojejmeno
Vy mě tady křivě obviňujete. Za trest běžte do Ústí nad Vltavou na adresu Brněnská 493otb a tam stujte 2 hodiny na jedné noze.
mojejmeno
Když mi do toho nic není, tak proč na me nedávno někdo volal policajty když jsem špatně zaparkovala (nebyl průjezd 6 metrů jinak ničemu auto až tak nevadilo) tohle není drzost? Jednu sousedku chodi obtěžovat cizí člověk, tak to taky nemám řešit? Až vas někde srazi auto tak snad do toho taky nikomu nic nebude. Jak by se líbilo vám kdyby ste si něco kupil a oni by na internet dali vaši adresu a ještě nakupni seznam. Myslím že ste ani nemohla dostudovat vlastivědu pro 3 třídu
Adresa je Ústí nad Vltavou! Někde je něco špatně. Tazatelka si dělá legraci? Obchodník si dělá legraci? Existuje vůbec Ronam(!) Schwarc?
Nechala bych to být.
mojejmeno
Na jednu stranu kritizuji ze někdo někam psal adresu tak ji pak napíšu sem, ne? Myslíte že jsem tak vymaštěná? Popisovala jsem jen obrazně co se tam stalo, to je jako bych sháněla paní Specimen Vzor narozenou 29.2
Také je možné, že ten dotyčný o té reakci e-shopu ví, že ji četl. Ale napsat mu můžete a on ať se zařídí už podle svého. Možná vám i on napíše, jak vše, ohledně jeho nákupu, pokračovalo. Sama máte s e-shopem špatnou zkušenost.
Asi bych mu napsal. Vás to skoro nic nestojí a jemu to může pomoci. To si jako opravdu dovolil napsat e-shop na internet. To je teda moc i na mě.
mojejmeno
Celkove hodnocení je 2* , to co pan napsal je asi pravda, je tam více hodnoceni v tomto smyslu, já mám s nimi podobnou zkušenost. Ano dovolili, ale jen tomuto jednomu pánovi, který ještě vypadá jako slušný člověk. Napsala jsem mu, poslala jsem fotku obrazovky. Od eshopu je to prasárna, lidé píšou negativní hodnocení a oni jim sprostě nadávají.
To nikoho nezajímá. Když jste OSVČ tak muze kdokoliv vědět vaší adresu i s datem narození...
mojejmeno
Ten člověk kterého se to týká nevím jestli je OSVČ, ale de o to že firma zveřejnila zákazníkovy údaje. Nechtěla bych být na místě toho člověka, jednak mu nevyhověli jak měli a ještě na net napíšou jeho údaje. Pak sem mu to napsala, říkala sem si ze tím snad nic nezkazím, kdyžtak mi napíše něco jak psal Magdon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.