Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte,jaké jízdné zakoupit do MHD BRNO jízdné

Od: miluse* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám dotaz ohledně jízdného v MHD v Brně.Je mi 67 let a budu pobývat v Brně 4 dny.Jaké budu potřebovat jízdenky? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V Brně se jezdí zdarma pouze ve věku nad 70 let. Pokud by se dalo jet vlakem /což mezi určitými částmi lze/, pojedete na OP zdrama. Jinak se kupují jízdenky podle zón. Bohužel nevíme odkud kam budete jezdit, takže bližší info nelze podat.

mnd®
hodnocení

0x

dpmb.cz/...

stačí do vyhledávače zadat ,,mhd brno,,

marienovakova
hodnocení

0x
V 67 letech jsem platila pokutu 1000 korun za to že jsem si v čas neoznačila jízdenku.

hodnocení

0x
MHD v Brně využívám jen, když mám auto v servisu. Pak mi osobně vyhovuje nejvíc toto:
pipniajed.cz/...
Má to pro neznalého dvě úskalí. Po zaplacení se nezobrazí žádná jasná informace typu "Máte zaplaceno", ale jen "Šťastnou cestu". Tak na to jsem ze začátku koukal a nevěděl, jestli tedy jedu na černo, nebo ne. No a jednou se mi stalo, že jsem nastoupil a na trrminálu to psalo "Platba kartou není možná". Tak to pak nevím, co má člověk v této situaci dělat, dveře už byly zavřené a jízdenku jsem neměl. Takže je asi lepší mít nachystanou v rezervě jednu jízdenku, kterou ale po každém zdražení můžu vyhodit. Čímž to dost ztrácí kouzlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]