Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolknutí SIM karty

Od: anonymous® odpovědí: 22 změna:
Dobrý den dnes jsem si koupil nový telefon a při otevírání šuplíku na SIM jsem si SIM kartu držel v ústech a bohužel se stalo to že jsem SIM kartu spolknul.
může se mi něco stát?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Kniha Domácí lékař pro rodiče řeší spolknuté předměty suchým konstatováním: Co šlo bez problémů dovnitř, vyjde bez problémů ven.

makk
hodnocení

6x

Ta dnešní mikro SIM je tak malá, že mechanický problém to není a nic jedovatého v tom snad taky není. Akorát se dovoláš leda tak do p...

hodnocení

6x

Jen to, že ta SIMka nebude fungovat.

hodnocení

A proč by neměla fungovat?

SIMka potřebuje k fungování elektroniku mobilu. Né tělo člověka. Leda, že by věda pokročila dál v bioelektronice.

Spolknul bych kreditku a nemusel bych tahat všude přístupové klíče a platby. Sebe nezapomenu :-D.

Večer vykadím a ráno mám vše opět na světě :-D.

kepler*
hodnocení

5x

No nazdar! Teď si budeš muset vytáčet číslo mačkáním příslušného počtu prstů a používat fonendoskop...:-D

Ale ne, nic se ti nestane. Možná to přežije i SIMka, ale nesmíš vypít pivo z Braníka. Mnoho štěstí při forenzní analýze lejna!

hodnocení

Proč nesmím pít pivo?

Pretoze pod vplyvom alkoholu z piva budete trollovat este hlupejsim sposobom, ako teraz.

Protože "Braník" *smich* je žiravina.

magdon..jo? A co Staropramen, chlapi sobě? Totiž simka v tobě :-D

gumidek - Já nevím *nevi*, já piju všechno (teda skoro) a přiznám se, že až na pár výjimek mezi většinou piv rozdíl nepoznám *hi*.

Ale konkrétně o Braníku kolují v posledních letech mezi pivaři nechvalné poznámky (pravda, o tom Staropramenu taky).

magdon... já spíš narážel na slogan a připodobnil to SIMce. Staropramen měl slogan "Chlapi sobě" podobně jako jednu dobu Radegast, chuť vítězství.

Pokud bych chtěl proháněcí pivo, tak snad Krušovice, ale dlouho jsem je nerisknul. Já spíš Budějovické Pardála nebo Zubr či Holbu.

hodnocení

Proč by to ta Simka neměla přežít

hodnocení

4x

No pravděpodobně se Vám na ní už nikdo nedovolá. ;)

doplněno 30.06.21 13:45:

Otázka je špatně zařazená. Měla být v rubrice "vtitpy".

Jeden prastarý vtip mi to připomělo: "Pane doktore, spolknul jsem budík. Co mám dělat, až začne zvonit?" *haha*

hodnocení

3x

Toto je zjavne dalsie kolo tunajsieho dvorneho trolla, ktory uz riesil vselico, napr ci nieco na kuchynskej linke polozene vedla niecoho ineho moze vadit. Rovnaky styl, prezradila ho ta otazka "preco nemozem pit pivo".

gell
hodnocení

3x

Já tomu moc nevěřím, že jste jí spolknul. Určitě jste jí držel jenom mezi rty, proč by jste jí vkládal celou až do úst.

...no přece aby poznal, jestli není zkažená ;)

hodnocení

3x

Tyto SIM karty maji velmi nevhodný tvar, můžou zůstat-uvíznout v konečníku.

Doporučuji zajet do Německa, mají tam teď těch hodně inženýrů a doktorů ze Sýrie, Iráku. Nějaký takovýto lékař se této příležitosti jistě chopí a svým "nástrojem" inkriminovanou SIM kartu z pozadí rád vyšťourá...*hej**palec*

hodnocení

2x
To je blbá situace.
Zkuste ještě spolknout telefon.
Potom se snažte různými pohyby těla dostat v žaludku SIM kartu do slotu v telefonu, abyste si mohl zavolat.
Ovšem i pokud se Vám to podaří, bude trošku problém s nabíjením telefonu, leda máte MT s bezkabelovým nabíjením, to by problém mohlo vyřešit.

joudic*
hodnocení

1x
troll, zbytecne se zaobirat

Že je to troll je jasné od začátku. Není zbytečné se tím zaobírat, je tu aspoň sranda. Podle většiny odpovědí je jasné, že to nikdo vážně nebere. ;)

jozinko
hodnocení

0x

Nikdto Vám nezaželal "dobru chuť", tak ja Vám ju želám,

po prebehnutí tráviacim traktom, a po "nájdení",

dobre ju umyte, vysušte, a možno bude aj fungovať.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]