Co dovézt na Moravu Od: hankal 29.06.21 22:32 odpovědí: 16 změna: 01.07.21 22:05
Dobrý večer, Jedu na Moravu ke známým, co koupit moravakovi poradíte? Jsem z Karlových Varů. Děkuji
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
7 x
Pravé Karlovarské oplatky. Takové ty tenoučké, kulaté
4 x
@ hankal
tak to je teda síla
Nesouhlasím
Jestli chcete se výtáhnout, tak upečte nějakou domácí dobrotu, hodit nějaký krám do vozíčku v krámě, to dovede každý
Souhlas. Domácí dobrota potěší víc a je originální.
To jo, ale táhnout upečenou sladkost přes celou republiku, to jen tak někdo neumí, to je frajeřina.
Přesně ringo. O tom to je. Bechera můžeš koupit i na pumpě na moravě. To umí každá cvičená opice.
Já Becherovku neradil.
No právě Ringo. Radil nebo schválil jsi domácí produkt a opravdu. Přes celou ČR je to frajeřina a veliké překvapení pro hostitele.
4 x
Já bych uvítala klobásu nebo sýr od místních výrobců. Nakrájela bych k vínku i našu a koštovali bysme
2 x
Sice jsem ohodnotil odpověď, ale Moraváci na slivovici nedají dopustit.
Ale slivovice mají dost ne? Něco co tam nemají.
Právě proto, že slivovici mají, tak bechcera nechtějí. Z V arů si vozím oplatky a sklo/porcelán.
Bechera si tu můžem koupit v kdejakém obchoďáku, ovšem proč?...
Bechera bych dal spíš někomu ze zahraničí.
Severní moravané moc vína nemají, ale někteří mají aspoň ten rum v kuchyni na pečení
Becherovku sem vozila italum i se skleničkami.
0 x
Co třeba tohle? " SWAROVSKI CLASSIC set na víno (1+4) | Skleněný shop cz" sklenenyshop.cz/... Možná je to tahání dříví do lesa, ale tak.. třeba by to udělalo radost.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.