Díky své profesi mám srovnání - takže jsem navštívil za poslední dobu restaurace v Plzni, Starém Plzenci, Ostavě, Opavě, Karlových Varech, Chrudimi, Pardubicích,Olomouci, Klášterci nad Ohří, Krucemburku atd - všude na polední menu, případně večeři. Normálně bez respirátoru, certifikát taky nikdo nežádal - v Bílině jsem seděl vedle hlídky MP - žádný problém.
Z aktuálních zkušeností se to rozhodne 2.7. večer ...
Sice jsem z pytle těch očkovaných, co vlastně můžou všude, ale když na zahrádku přijdu na oběd, z 99% si vezmu jídlo s sebou kvůli dvěma kuřákům, kteří se na krajích této zahrádky snaží hosty vykouřit.
doplněno 30.06.21 10:34: muzete jit dovnitr, mate tam uz nejaky patek cisto a vonavo- ne, nemůžu, raději si zaplatím tu krabici navíc. Ono totiž v takovém počasí bývá právě často otevřeno do průvanu - dveře,okna - nejen kvůli covidu, třeba nemají klimu nebo se jim nevyplatí pro těch pár lidí ji zapínat - no a právě kouř ze zahrádky pod okny se točí právě do vnitřních prostor- takže celý ten "zákon" jde do kytek. Také si pamatuju cedulky "děkujeme, že v době oběda od-do nekouříte" - a bylo to tak nějak logické a zvykem bez zákonných nařízení. Připadá mi, že kuřáci to dělají na truc - přijdou na jednu limonádu a srkají ji tam během pěti cigaret...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.