Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pitný režim v práci

Od: verunka08* odpovědí: 4 změna:

Kdy je zaměstnavatel povinnen dodávat pitný režim?a zahrnuje se i pitná voda z kohoutku?dekuji za odpoved...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

To musíte upřesnit. Jiný pitný režim má sklář u pece a jiný pitný režim má třeba plavčík. *nevi*

verunka08*
hodnocení

moje mama pracuje u Ceskych drah a dela venku, takze ted kdyz uz nas byla teplota skoro 35stupnu, mela narok na pitny rezim?a je stanovena teplota od kdy se vztahuje?

raadek*
hodnocení

0x
Ano, pitna voda staci. R.

hop®
hodnocení

0x

Dá se najít v zákonech, jdu hledat...

doplněno 13.06.10 20:48:

Hledal jsem přesné znění zákona, hledal ale nenašel, je to na posouzení zaměstnavatele. Od toho jsou také ve větších organizacích odbory. V bance jsme v horku fasovali sodovky nebo vody po kartónech i když tekla pitná z kohoutku, zaměstnavatel potřeboval abychom fungovali a nereptali, za těch pár korun mu problémy nestály. Dneska je to podobné, když si řeknu "šéfovi", tak mi tu dvacku denně na tři sodovky rád přidá, protože potřebuje abych odváděl nějaké výkony. Ale ve větších organizacích to možná dnes problém je, pokud nejsou funkční odbory tak asi problém velký...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]