Nejste přihlášen/a.
Odlétáme na dovolenou do Bulharska a zajímalo by mne za jakých podmínek je tam vstup a návrat zpět do ČR a zda do letadla spol. Smartwings budou potřeba nějaké testy? Potřeboval bych nějaký jednoduchý a praktický nově aktualizovaný rozcestník mapy cestování, protože na stránkách MZV mne to připadá úplně neaktualizované, sáhodlouhé a moc se v tom tam nevyznám.
Mohu na letišti a při sezení v letadle místo respirátoru mít nano roušku, pokuď by to nebylo možné, tak je nějaký respirátor přes který se lépe dýchá?
googl sekunda vyhledávání... smartwings.com/...
takže respirátor v letadle.Nečetl jsem to celé,tak nevím jak na letišti,ale asi nebudete nosit sebou jak respirátory tak i roušky.Jo v tomhle horku je to nepříjemné,ale co se dá dělat...Stačí zadat do vyhledávače respirátor v letadle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.