Prosim vás, zjedla som..vypila..celé sladene kondenzovane mlieko a je mi uz viac hodin zle..citim take palenie v hrdle, neviete mi poradit ako ten cukor alebo co ma to páli odstranim z tela? Dakujem za pripadné rady.
Vůbec nic se neděje, jedno slazené kondenzované vás nezabije, kolik já jich už v sobě mám. To je jen špatný pocit, který zmizí, občas se napijte asi deci vody a za pár hodin o ničem nebudete vědět.
Mě se to stává docela často.Miluji sladké a občas se mi stane,že když toho sním moc,tak mě škrábe v krku a často kašlu.Jednoduše nemlsám a za pár hodin to ustane...
Hodně pít vodu, ať se to naředí. Jestli máte jablečný ocet, tak lžíci do sklenice vody, nebo zelený čaj..Odbourat cukr pomáhá skořice, borůvky, účinky v cévách česnek.
witch*
Kdyby ten jablečného ocet aspoň nesmrděl jak bolavý nohy. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.