Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vela cukru naraz

Od: jajo odpovědí: 8 změna:
Prosim vás, zjedla som..vypila..celé sladene kondenzovane mlieko a je mi uz viac hodin zle..citim take palenie v hrdle, neviete mi poradit ako ten cukor alebo co ma to páli odstranim z tela? Dakujem za pripadné rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vůbec nic se neděje, jedno slazené kondenzované vás nezabije, kolik já jich už v sobě mám. To je jen špatný pocit, který zmizí, občas se napijte asi deci vody a za pár hodin o ničem nebudete vědět.

hodnocení

7x

Po takovým množství by mne žáha pálila taky. Vemte si lžičku sody.

kervic
hodnocení

6x
Mě se to stává docela často.Miluji sladké a občas se mi stane,že když toho sním moc,tak mě škrábe v krku a často kašlu.Jednoduše nemlsám a za pár hodin to ustane...

liska5
hodnocení

5x

Hodně pít vodu, ať se to naředí. Jestli máte jablečný ocet, tak lžíci do sklenice vody, nebo zelený čaj..Odbourat cukr pomáhá skořice, borůvky, účinky v cévách česnek.

witch*
Kdyby ten jablečného ocet aspoň nesmrděl jak bolavý nohy. :D

Akym chemickym mechanizmom skorica odbura cukor?

Navyse pan ma podla vsetkeho problem s refluxom a v hrdle ho pali kyselina zo zaludka.

liska5

Látky obsažené ve skořici stimulují tvorbu inzulinu. Navíc skořice je silný antioxidant.

jajo
hodnocení

Ďakujem vam všetkym velmi pekne a prajem radostné leto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]