Nejste přihlášen/a.
Jo, to já znám. Kdybych sem měla napsat všechna opatření, tak tu budu psát do večera. Zkuste si uvařit meduňkový čaj a chodit spát nejdříve v 10 hodin večer. Dobré je číst si před spaním - ovšem ne časopis, kde píší o Zemanovi. Pokud nemůžete zabrat k ránu - vstát - já mám rekord ve 2. 15 - žehlila jsem a uklízela v komoře. Když to takhle uděláte 3 dny po sobě, tak čtvrtý den padnete po deváté do postele a budete spát až do rána.
Řada starších lidí to má takhle. Máme pocit, že jsme málo vyspaní a unavení, ale tělu a mozku délka spánku stačí, ale deptá a rozčiluje nás to, že nespíme. Děti usínají s pohádkou nebo ukolébavkou. Tohle jsem si uvědomila a ležím na sluchátku rádia. Vím, že ve 22 hod tam je čtení na pokračování, jinde "Divadlo pro vaše uši", poslouchám a usnu. V noci, když se probudím, donutím se nepřemýšlet, jen poslouchat. Mívala jsem starý mobil pod polštářem, teď mám na stolku rádio a "pecku" pod uchem. Tohle mi fakt funguje. Spím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.