Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brnění končetiny

Od: lenina* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,
neustále mi často brní nerv v noze v lýtku občas i jiny nerv nebo na druhé noze.
Je to nepříjemny pocit a trva už tak 3 mesíce jistě.
Byla jsem na magnetické rezonanci mozku, to je ok, emg vyšetření bylo ok ,i rentgen pateře ktery je taky v pořádku
Občas mívám ale i nějaké divné bolesti v nadbřišku, i v klidu před spánkem byla jsem na ultrazvuku ktery nic neprokazuje
Hořčík jím dost a nepomáhá to. Stav je nepříjemny opakující se a ruší mě hodně při běžnych činnostech
Myslíte, že je možné podstoupit magnetickou rezonanci břicha jako samoplátce? Kam se s tím požadavkem obrátit... na neurologii asi neudělají ct nebo rezonanci břicha? Nebo obvodní? Ale ten asi nevypisuje žádanky na ct nebo rezonanci
Nevím kam se obrátit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nemáte potíže ze stresu od nervů? Psychosomatika.
Podbřišek - byla jste na prohlídce u gynekologa?
Věk?
Váš dotaz se mi jeví jako neuroticky.
Brnění v lytku by nemělo mít spojitost s břichem.
Nepozorujete se příliš? Nejste zaměřená na své potíže?
Magnesium doplňte ještě vitamínem B. Někdy bývají dohromady v potravinových doplňcích.
Zajděte si na odběr vitamínu D. Nyní akční cena kolem 400kc v laboratořích Spadia, Synlab...
Nedostatek Decka způsobuje různorodé potíže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]