Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci se jen zeptat na takzvané lovce mozků. Pracuji už nějakou dobu na novém inovativním finančním systému a hledám pomoc (dokonce jsem psal o pomoc i tady), tak mě tak napadlo, zdali by mi nepomohli právě lovci mozků. Asi se spíše zaměřují na lukrativní činnosti, ale moje práce může změnit celý systém a pomoct prakticky "všem" - celé ekonomice. Určitě je asi netypické, když někdo kontaktuje lovce mozků, protože většinou je to naopak, ale vážně už to sám nezvládám, neboť do toho musím studovat, a tak je přede mnou mnoho let práce.
Nevíte tedy o nějakém lovci mozků, či neznáte nějaké, nebo spíše bych se měl zeptat, jestli je "vhodné" nějakého kontaktovat - tedy jestli je vůbec bude můj projekt zajímat?
A jak máte zajištěno, že vám nápad neukradnou? Máte na to patent? Nevím, jestli bych svoje know how ventiloval mezi odborníky.
To je taky pravda, ale takový průměrný lovec mozků nejspíš odborníkem nebude... ti jen podporují úspěšné lidi - to je jejich kvalifikace
Myslíte, že nejsou naverbovaní aby případné nápady prodali dál? Já bych spíš zkusil najít odborníka kterému důvěřuji /třeba z rodiny/, který by mi poradil jestli to má nějakou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.