Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lovci mozků

Od: danker* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chci se jen zeptat na takzvané lovce mozků. Pracuji už nějakou dobu na novém inovativním finančním systému a hledám pomoc (dokonce jsem psal o pomoc i tady), tak mě tak napadlo, zdali by mi nepomohli právě lovci mozků. Asi se spíše zaměřují na lukrativní činnosti, ale moje práce může změnit celý systém a pomoct prakticky "všem" - celé ekonomice. Určitě je asi netypické, když někdo kontaktuje lovce mozků, protože většinou je to naopak, ale vážně už to sám nezvládám, neboť do toho musím studovat, a tak je přede mnou mnoho let práce.

Nevíte tedy o nějakém lovci mozků, či neznáte nějaké, nebo spíše bych se měl zeptat, jestli je "vhodné" nějakého kontaktovat - tedy jestli je vůbec bude můj projekt zajímat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A jak máte zajištěno, že vám nápad neukradnou? Máte na to patent? Nevím, jestli bych svoje know how ventiloval mezi odborníky.

danker*
hodnocení

To je taky pravda, ale takový průměrný lovec mozků nejspíš odborníkem nebude... ti jen podporují úspěšné lidi - to je jejich kvalifikace

Myslíte, že nejsou naverbovaní aby případné nápady prodali dál? Já bych spíš zkusil najít odborníka kterému důvěřuji /třeba z rodiny/, který by mi poradil jestli to má nějakou cenu.

danker*
hodnocení

tak kdybych měl nějakého odborníka v rodině asi bych tu nejspíš neškemral o pomoc...

Já myslel, že hledáte lovce mozků, ne konkrétní pomoc.

danker*
hodnocení

ano, i ano... samozřejmě, že hledám konkrétní pomoc - právě skrze lovce mozků

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]