Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAK SE VYMLUVIT Z toho že nebudu brát mobil?

Od: assi® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den . Mám dvě SIM karty v mobilu a jednu používám na volání a ještě bych dlouhou dobu chtěla. Avšak nechtěla bych aby se mi dovolal jeden kluk za měsíc až se dozví o něčem o čem já už aktuálně vím. Je to nepříjemná událost tíká se úmrtí a nemám teď co jsem se to dozvěděla moc sil tak o tom s ním nechci mluvit jelikož bych to nezvládla. tak jsem vymyslela že bych mu zítra řekla že si budu měnit simkartu a tím pádem i tel. Číslo a že mu pak zavolám až budu mít to nové cisloz ...kdyby mi náhodou volal tak bych mu to nebrala , nebo bych ji vyndala z mobilu a až mi bude lépe třeba za tři měsíce, tak mu řeknu že jsem jí třeba stratila a používala jinou, než jsem tu starou našla, nebo jakou jinou výmluvu bych si měla zvolit. Pravdu o tom že jsem věděla už předtím co se stalo mu říct nechci a ani to že jsem mu to nebrala schválně když to měl také těžký mu říkat také nechci .nevíte co bych mohla udělat?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jeho telefonní číslo dejte na černou listinu, tak se vám nedovolá

No a za tři měsíce, ho zas povolte

doplněno 24.06.21 17:42:

Já to třeba mám v telefónu takhle, (Xiaomi) Kliknu na kontakt kterému chci zavolat, v pravo nahoře jsou tři tečky na které kliknu, vyjede okno co chci z kontaktem udělat, no a tam to mám "Zablokovat číslo" Kliknu, zablokovat bez nahlášení spamu a hotovo.

hodnocení

Aha dobře to neznám podívám se děkuju mockrat

Jen bych k tomu chtěl dodat, že to dotyčný poměrně jednoduše pozná. Mobil prostě hovor odmítne. Není to tak, že by bylo číslo nedostupné, nebo by to z jeho pohledu zvonilo, ale nikdo by to nezvedal.

smode*
hodnocení

5x

Dobrý den. Jen doplním že v osobní sféře nemáte jakoukoliv povinnost kdykoliv a komukoliv zvedat telefon a zároveň nikomu nedlužíte žádné vysvětlení. Možná je někomu nepříjemné že se Vám nedovolá, to ale neznamená že by jste měla hovor zvednout když je aktuálně telefonování s dotyčnou osobou zase nepříjemné Vám.

witch*
hodnocení

4x
Zamotáváš se do toho víc než je nutný. Až zjistí, žes lhala o úmrtí, žes nic nevěděla, i o nebrání tel., tak bude ještě větší dusno. Zastávám názor, že jakkoliv bolestivá pravda je lepší než lež.
Nemám ráda, když ze mě totiž někdo dělá blbce.

hodnocení

3x

Je to trochu komplikované a asi ne úplně fér, ale je pravda, že i taková situace může nastat. Takže ten black list a je to. Když tak vám s tím někdo pomůže.

hodnocení

3x

Naucte sa spravat normalne a nerieste problemy roznymi klamstvami, zatajovanim sa a vymyslanim scenarov.

hodnocení

2x
Tak jak radí výše, blacklist to jistí. Je to ale opravdu správné řešení?

zaseja
hodnocení

1x

Taky můžeš přijít o kamaráda, až se to dozví, nebo se to taky nemusí dozvědět, protože může po tvojí delší odmlce s tebou přestat mít zájem komunikovat, může si myslet, že si přátelství ukončila ty, takovýhle věci se nedělají.

jenda22
hodnocení

1x
Tak vam zavola z jineho cisla. Tak se problemy urcite neresi.

hodnocení

0x

Myslím, že schopnost vyřídit cokoli po telefonu by mělo patřit mezi základní dovednosti průměrně vzdělaného člověka.

liska5
hodnocení

0x

Proč je dotaz v rubrice SPORT?

Protože tazatelka přehlédla možnost vložit dotaz do vhodné rubriky. Nebo to má na háku.
Přesunuto. Díky za upozornění!

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ta dnesni doba je nejaka divna, ja proste kdyz nekomu nechci vzit telefon tak ho nevezmu a muze volat treba 5x denne, nejak nechapu proc bych mel nekomu vysvetlovat proc neberu telefon

hodnocení

0x

Proč se vymlouvat-prostě to nezvednu a hotovo, případně dám na černou listinu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]