Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Mám dvě SIM karty v mobilu a jednu používám na volání a ještě bych dlouhou dobu chtěla. Avšak nechtěla bych aby se mi dovolal jeden kluk za měsíc až se dozví o něčem o čem já už aktuálně vím. Je to nepříjemná událost tíká se úmrtí a nemám teď co jsem se to dozvěděla moc sil tak o tom s ním nechci mluvit jelikož bych to nezvládla. tak jsem vymyslela že bych mu zítra řekla že si budu měnit simkartu a tím pádem i tel. Číslo a že mu pak zavolám až budu mít to nové cisloz ...kdyby mi náhodou volal tak bych mu to nebrala , nebo bych ji vyndala z mobilu a až mi bude lépe třeba za tři měsíce, tak mu řeknu že jsem jí třeba stratila a používala jinou, než jsem tu starou našla, nebo jakou jinou výmluvu bych si měla zvolit. Pravdu o tom že jsem věděla už předtím co se stalo mu říct nechci a ani to že jsem mu to nebrala schválně když to měl také těžký mu říkat také nechci .nevíte co bych mohla udělat?
Jeho telefonní číslo dejte na černou listinu, tak se vám nedovolá
No a za tři měsíce, ho zas povolte
Já to třeba mám v telefónu takhle, (Xiaomi) Kliknu na kontakt kterému chci zavolat, v pravo nahoře jsou tři tečky na které kliknu, vyjede okno co chci z kontaktem udělat, no a tam to mám "Zablokovat číslo" Kliknu, zablokovat bez nahlášení spamu a hotovo.
Dobrý den. Jen doplním že v osobní sféře nemáte jakoukoliv povinnost kdykoliv a komukoliv zvedat telefon a zároveň nikomu nedlužíte žádné vysvětlení. Možná je někomu nepříjemné že se Vám nedovolá, to ale neznamená že by jste měla hovor zvednout když je aktuálně telefonování s dotyčnou osobou zase nepříjemné Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.