Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První láska, asi-

Od: koroprvicka odpovědí: 4 změna:
Ahoj všichni, mám menší problém. Poznala jsem jednu moc hodnou holku, je vtipná a po pár měsícich jsme se staly nejlepšími kamarádkami. Vídáme se každý den, povídáme si, děláme si srandu ze spousty věcí a taky u sebe přespáváme. Jenže je tu problém. Teď nedávno jsem k ní začala cítit něco víc... Ona je sice lgbt, ale rodiče nesnáší lesby, gaye i bisexuály i všechny ostatní. Mám to tedy nechat plavat? A jak jí to mám říct? A jak se mám vypořádat s rodiči? ;-; Prosím pomozte mi někdo, bojím se o tom mluvit s kamarády i s rodinou ... díky, s pozdravem
Koroptvička

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Neuvádíte věk, ale sama v tom ještě nemáte úplně jasno. Takže radím - nemluvit o tom a nechat si to pro sebe. Pokud to kamarádka nemá stejně, mohla byste se o ni připravit. Ani s názorem rodičů nic neuděláte. Zatím se jich to osobně nijak netýká, ale pokud toto budou v budoucnu muset v rodině řešit, třeba svůj postoj změní. Aby si zbytečně třeba neuzavřeli cestu k svému dítěti. Nikdo předem nevíme co nám život přichystá...

liska5

*palec*Dobrá odpověď.

Určitě se nesvěřovat nikomu. Maximálně psychologovi, kdyby na věc přišlo. To by se obrátilo proti Tobě!

hodnocení

1x

Ona je sice lgbt...

Jestli to chápu správně, tak ona je na holky? Jestli ano, tak máš velkou kliku... Nemusíš jí nic říkat, časem poznáš, jestli je do Tebe taky zamilovaná, třeba Ti to pak řekne sama.

Proč to potřebuješ říkat rodičům, rodině a svěřovat se kamarádům?

hodnocení

0x
Pamatuj přísloví: Mlčeti zlato

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]