Nejste přihlášen/a.
Může to být od komárů nebo od nějakého hmyzu. Měl jsem něco podobného už vícekrát z boku nad kotníkem, naposledy loni v létě. Docela dost to svědi a také i boli a měl jsem i trochu teplotu. Malé štípance od komárů příliš neřeším, ale s tímto jsem vždy zašel k obvodní doktorce a ta mi na to předepsala antibiotika a mast na mazání. Doporučují s tím také zajít k lékaři.
Nebo i muchnička. Aspoň do lékárny běžte pro Calcium dithiaden /šumivý nápoj/ a nějakou mast. Já tohle mažu jablečným octem nebo propolisem. Lékárník řekne, zda je to na doktora.
Mne na to jednou byl kromě antibiotik předepsány višněvského balsám nebo tak nějak se to jmenovalo. Dalšíkrát když jsem to měl tak mi doktorka na to předepisovala nějakou mast, ale název si už nepamatuji. Každopádně pokud se to do zítra nezlepší a bude to bolet tak bych doporučil s tím zajit k lékaři.
Jednou mne neo štíplo, pak to vypadalo, jako to vaše a nakonec z toho byla otrava krve, to znamenalo ATB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.