Nejste přihlášen/a.
Takový postesk:
Už to nebudu měnit, ale brýle bez receptu - jen výměna skel - částka přes dva tisíce! Teď jdu z optiky... Tytéž parametry skel (mám starý doklad) v r. 2017 jen 1500,- Kč. Je možné, že by v tom byl za 4 roky takový cenový rozdíl? Udělal jsem chybu, že jsem nešel nejprve pro recept? Kolik bych tím, prosím, ušetřil? Děkuji
Tak není možné slepě na vše kývat a "být rád"... pro příklad:
jedna firma tady účtují 1800,- Kč za revizní zprávu, jiný plynař požaduje za totéž jen 150,- Kč. Prostě stále je třeba "být ve střehu", to je můj názor..
Tam máš reálně příplatek ca 11k za vygravírování Z-ka (a to včetně nákladů na vývoj..)
Točí se v tom prachy podobný jako v lékárně...
Nabudúce si najdite optika,čo vlastní len tú svoju jednú predajňu. Možno budete milo prekvapený. Ja som si teraz kupoval,nový rám so sklami a do starého mi menil skla. Ja osobne beriem minerál,kvoli brúseniu,zváraniu. Sice recept som mal,no u nás poisťovňa nič nedopláca. Stálo ma to 47 €. Ak by som navštívil sieť optík,tak počítam,že mi dajú len plast,minerál nevedú a stálo by ma to min 300 €.
Brýle zásadně v Lidlu nebo v Penny za několik desetikorun.
Nikdo nikdy nepoznal, odkud jsou a za kolik. Je třeba mít ale na obou očích stejné dioptrie.
PS: vydřiduchy a nenažrance nesnáším !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.