Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout?

Od: zoufalka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosila bych o nějakou radu, jak zapomenout na bývalého přítele a jak se vypořádat s tím, že má hned po našem rozchodu jinou:(. V pondělí mi ještě psal a volal, jak mě miluje atd. a v úterý mi opět volal a sdělil mi, že už nad tím dlouho přemýšlí, takové tři měsíce a že se se mnou chce prostě rozejít. Hned jsem do telefonu začala brečet, on pak taky a ještě ke všemu se mi začal omlouvat. Nechápala jsem jako, proč se mi omlouvá a z co vůbec? Za to, že se se mnou rozešel. Chodili jsme solu 2 roky. V úterý, kdy se se mnou rozešel měl zrovna narozeniny..a já ke všemu měla angínu a horečky. To si ale vybral skvělý den, co. Včéra jsem se dozvěděla, že flirtuje s nějakou jinou, která je ke všemu ještě starší o dva roky, než on a v 17 měla dítě. Minulý víkend, kdy slavili narozeniny, tam jeho kamarád přivezl nějaký tři holky. Ta jedna je ona, se kterou právě teď něco má. Přiznal se mi, že to na něj na té oslavě zkoušela, ale že jí odmítl. Všichni říkali, že tam s ní byl celou dobu a celou dobu si povídali. Žárlila jsem. A teď nevím, co si mám právě myslet. Jestli se se mnou vážně chtěl rozejít už dávno a nebo jestli ho to napadlo až o tom víkendu, když poznal tamtu. Včéra byli dva jeho kamarádi s jejich přítelkyněmi na jedné chatě a on tam byl taky ten můj teď už bývalý, s ní. Dozvěděla jsem se, že už spolu i psali. Teď se schází, píšou si sms.
Ale ona ho nechce, že prý je na ní moc mladý. Co vy na to?
Já nevím, jak se s tím mám vypořádat. Měla jsem se s ním vážně moc hezky, milovala jsem ho, ale to jak mi ublížil:(na to prostě nemůžu taky zapomenout.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

5x
Jestli si myslis, ze se k tobe bude chtit vratit, tak na to radeji zapomen. A kdyz ti da nadeji, tak pouze v pripade, ze nebude mit jinou po ruce. Zacni chodit mezi lidi. Najdi si nove kamarady. Nezustavej sama a nebreč u pocitace. Časem vsechno přebolí. R.

hodnocení

4x

Zkus si prostě ráno říct:"Jsem sice opuštěná a zoufalá a strašně ho miluju a on mě nechce a nemůžu bez něho žít, ale DNES na to nebudu myslet." A skutečně si zakaž pro dnešek se litovat a vzpomínat a tesknit. Zaber se do práce (nebo do učení) a opakuj si, že dnes to pustíš z hlavy. Že na to budeš myslet až zítra. A další den si řekni:"Dnes to ještě zkusím vydržet bez myšlenek na NĚHO a trápit se začnu až zítra."

Věř mi, pomáhá to. Jakmile se začneš litovat a soužit, okamžitě si vzpomeň, že přece dnes jsi na to nechtěla myslet, že si to necháš na zítřek... a máš vystaráno. Tohle je výborný trik proti závislosti jakéhokoli druhu. Prostě... pro dnešek to vydržíš a zítra se uvidí :)

carol*
hodnocení

0x

Podívej se sama na sebe doma do zrcadla,a řekni si jsem krásná,nádherná holka,mám já tohle za potřebí?Myslím že nemáš,tak že i přes tu obrovskou bolest,jdi do jiného vztahu a hned,to je si myslím,ten největší lék!

malvinka*
hodnocení

0x

Je potřeba vytvořit prostor pro nový model.:D

lucinkaf*
hodnocení

0x

je vůbec o co stát, když si nění svoui láskou jistý a sám neví co chce? Neudělá to třeba příště zas? U mě vzath funguje jen tehdy, pokud oba víme, co chceme, a pokud si vážíme jeden druhého...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]