Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám smlouvu pro jiný kraj, může mě zamestnavatel nutit pracovat jinde?

Od: ree3 odpovědí: 3 změna:
Do firmy jsem nastupoval, když rozšiřovala podnikání . Z pardubického do krále hradeckého, byl jsem tam první,takže mě dali do smlouvy jako výkon práce kraj pardubický , ač jsem od začátku pracoval ve vedlejším kraji. Prý se to opraví , ale neopravilo
. Jenom mě to prodlužovali a teď mám dobu neurčitou. Ač pracuji v hradci, mám smlouvu pro pardubice. Jenže teď po mě chtějí , abych zajížděl ještě dal. Můžu argumentovat , že na práci v Hradci nemám smlouvu?původní místo se mi líbí, jinam nechci. Tudíž mohou vyhodit i z Hradce? Nebo mě musí vrátit zpátky? Jo, vyřešila by to nová smlouva ,jenže já jim práci celé ČR nepodepisi!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

4x

Dokud se dokážete dohodnout, není obsah papíru to nejpodstatnější. Ve chvíli, kdy dojde ke sporům, začne na papírech záležet. Argumentovat místem výkonu práce v Pardubicích můžeš, ale pak tě nejspíš nenechají (nemohou nechat) ani v Hradci. Ovšem tam chceš zůstat. Takže - dohodnout novou smlouvu?

hodnocení

0x
Podívejte zde ppropo.mpsv.cz/...
Jo, vyřešila by to nová smlouva ,jenže já jim práci celé ČR nepodepisi!
Pokud se nedohodneme, nemusí vás časem ani ve firmě potřebovat...a váš podpis nebude opravdu třeba...
doplněno 21.06.21 15:35: A další podobné info daneprolidi.cz/...

hodnocení

0x
Pokud máš smlouvu pro Pardubice a zaměstnavatel tě posílá na jiné místo, můžeš si psát cesťák. Buď budeš mít pár peněz k výplatě navíc nebo ti ještě rádi nabídnou změnu smlouvy na Hradec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]