Už od mala trpím psych. problémy.. Beru prášky už 6let. Je mi 17 let za měsíc 18. Mám 170cm a vážila jsem ještě před 3dny 71kg. Teď vážím 65kg, jde mi to dolu a já nemám pomalu sílu na nic. Nevím co mám dělat.. nemám vůbec chuť k jídlu.. nevím co s tím, jako bych se cítila plná, což už pomalu 4den nejím, nejde mi jíst a nic moc do sebe nenacpu, aniž kdybych chtěla.. prosím poraďte. Děkuju.
Toto byste měla konzultovat s lékařem. Neodkládejte to. Jen se zeptám - testy na covid máte negativní? Příčinu Vašeho nechutenství musí najít lékař po vyšetření. Určitě není normální, že 4 dny nejíte.
miside0137
Ano, testy na covid mám negativní. Snažím se sníst alespoň něco, zkusila jsem 1 věc, ale stejně mi to dělá dost velký problém.
Dobrý den, co zkusit vitamín B? Dále bych navštívila lékaře, který udělá potřebná vyšetření k určení diagnózy. Je však možné, že to bude spíše psychosomatickeho rázu a tudíž bych doporučila i psychologa. Co zkusit jíst to, co jste měla ráda? Nebo nějakou tekutou stravu, či nutridrinky? Chodite ven? Pokud ne, čerstvý vzduch pomůže.
Může to být horkem,ale nemusí. Poradila bych se s lékařem.
miside0137
Hlavně jestli to může být i mojí psychikou? Protože už od mala bojuji s psychikou, beru antidepresiva, ale ještě se mi nestalo, že bych neměla vůbec chuť k jídlu, ještě k tomu mám trochu rychlejší metabolismus a více takhle hubnu, ale ta nechuť k jídlu, nevím co tak najednou, jakobych byla najedená a nepotřebovala jíst..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.