Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekutor nefunguje! Co vymahačské firmy?

Od: dandanov* odpovědí: 1 změna:

Ahojky všem, kdo máte tuto zkušenost již za sebou a podělíte se se mnou o ni :)

Jsem věřitelem (OSVČ - poskytnuté, neuhrazené služby na základě faktury a smlouvy)... Soud mi dal za pravdu a ustanovil exekutora... ten následně vydal exekuční příkaz... ale tím jeho práce asi skončila!...Dál nic nedělá (nehledá dlužníka, který se v místě původního bydliště nezdržuje). Exekutor má přece přístup k databázi plátců FÚ i OSSZ a k mnoha jiným!...Neposkytuje však ani informace, už 2 roky, ani mému právnímu zástupci... na jeho písemné výzvy reaguje výmluvami a osobní schůzce se vyhýbá!

Uvažuji proto, že bych využila služby nějaké soukromé vymahačské agentury, která ovšem postupuje dle platných zákonů, jen je důraznější a důslednější než tento exekutor!

Na NETU jsem už našla nabídky agentur, které slibují vyřešení, i bez platby předem...ale při podrobnějším zkoumání jsem se dostala na negativní reakce klientů!

Můžete mi nějakou agenturu doporučit? A myslíte, že má stejnou možnost dohledat dlužníka, který změnil adresu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S vymahačskou agenturou /nebudu jmenovat/ mám špatnou zkušenost. Je sice pravda, že dlužníka našli. Pokud dlužník nemá strach, tak nic dobrovolně nezaplatí . Po dvou letech jsem to vzdala. Nemůžete vymáhat dluh exekutorem současně s agenturou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]