Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem, kdo máte tuto zkušenost již za sebou a podělíte se se mnou o ni
Jsem věřitelem (OSVČ - poskytnuté, neuhrazené služby na základě faktury a smlouvy)... Soud mi dal za pravdu a ustanovil exekutora... ten následně vydal exekuční příkaz... ale tím jeho práce asi skončila!...Dál nic nedělá (nehledá dlužníka, který se v místě původního bydliště nezdržuje). Exekutor má přece přístup k databázi plátců FÚ i OSSZ a k mnoha jiným!...Neposkytuje však ani informace, už 2 roky, ani mému právnímu zástupci... na jeho písemné výzvy reaguje výmluvami a osobní schůzce se vyhýbá!
Uvažuji proto, že bych využila služby nějaké soukromé vymahačské agentury, která ovšem postupuje dle platných zákonů, jen je důraznější a důslednější než tento exekutor!
Na NETU jsem už našla nabídky agentur, které slibují vyřešení, i bez platby předem...ale při podrobnějším zkoumání jsem se dostala na negativní reakce klientů!
Můžete mi nějakou agenturu doporučit? A myslíte, že má stejnou možnost dohledat dlužníka, který změnil adresu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.