Nejste přihlášen/a.
Moje první cesta na vlastní pěst byla Sardínie a považuji to jako jednu z nejhezčích dovolených v evropských destinacích. Krásné pláže, okolí, památky, skvělé jídlo. Nevím, jestli se to trefí do cenového rozpětí, ale my letěli Bratislava - Alghero, půjčení auta na letišti, ubytování v Lu Bagnu nedaleko Castelsardo. To stojí za večerní procházky za zábavou a dobrým jídlem. Je zde ale nutné trochu popojet za lepšími plážemi, my byli každý den jinde. Další pěkné místo, více turisticky laděné, Isola Rossa.
Barcelona je krásná pokud se zajímáte o architekturu. Gaudí je pojem za kterým se jezdí, ale za pláží bych jel kousek mimo. Přímo vedle letiště BCN je stanice dráhy a s přestupem jsi na Costa del sol za půl hodiny . Přímo v Barceloně to sice v noci žije ale pláže budou narvané.
Mě osobně Španělsko jednou stačilo a teď dávám přednost klidnějšímu a levnějšímu Řecku.
I kyž to bude hlavně tím, že jsem z jiné generace a nějaké diskotéky a noční mejdany mě na dovolené spíš obtěžují, než aby mě lákaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.