Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi prosím někdo pomoci určit co mi je a jak je to vážné? Poslední dva dny mě bolí pupek, nevěnoval jsem tomu moc pozornost, dneska se mi ale začal objevovat strup kolem pupku a samotný pupek jakoby mokvá - objevuje se v něm voda nebo co to je a i trocha krve... Jinak uvnitři pupku je jeden záhyb nepěkně zarudnutý, vůbec se mi to nelíbí...
Může to být vážné? Poslední dobou hodně fyzicky pracuju, může to mít souvislost? Jinak jsem se nikde na břichu neškrábnul, takže infekce to snad není...? Kromě operace slepáku před pěti lety jsem ždáné problémy s břichem neměl... Prosím o rychlé rekace, pokud možno... za případnou ochotu děkuji
Já bych neváhala ani vteřinu a upalovala na pohotovost. Už jenom kvůli těm nervům - a raději stokrát za blbce a žít, než jako hrdina umřít. Zduřelost, krev, bolest... K lékaři s tím!
doplněno 14.06.10 00:15:Bezvadný, tak to jsme rádi. Aspoň Vás hlídají a budete vědět
Děkuju za rady. Dneska jsem zašel do nemocnice, doktorka prohlédla a zalepila. Mám přijít zítra na kontrolu a uvidí sem jestli půjdu na operaci. Kýla to asi není, o tom neříkala nic, jen prý by bylo možná vhodné otevřít to, zda se mi tam něco nespojilo. To bude mít nejspíš spojistost s operací apendixu.
Šupejte na pohotovost, jestli už tam dávno nejste. Pro představu. Pokud budete mít otravu krve na lýtku, uvidíte tmavou čáru na lýtku, pak na stehně a stihnete dojít k lékaři, aby vás zachránil. Na noze jsou žíly na povrchu, dostanete varování. Žíly které máte v břiše nevidíte. Pokud byste měl otravu, jak to poznáte? Může to být cokoli. Otrava krve, proděravění střeva, srůsty po operaci slepého střeva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.