Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou bez testů a karantény

Od: monikas odpovědí: 9 změna:
Chtěli bychom s rodinou vyrazit někam k moři na dovolenou,ale nechceme restrikce ve formě PCR testů a karantény.Našla by se ddovolená k moři volně,tak jako před pandemií?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Češi můžou do Chorvatska nově cestovat tak, jako byli zvyklí před pandemií. Na cestu k moři jim od půlnoci ze čtvrtka na pátek stačí už jen občanský průkaz nebo cestovní pas, zjistily Seznam Zprávy.

seznamzpravy.cz/...

*cteni*

sirokko

Tak do chorvacka vás vezmou i s černým morem a konzervama všema deseti, jsou na turistech závislí.

Složení ekonomiky – zemědělství: 7,2 %, průmysl: 31,7 %, služby: 61,2 %

Na to nepotřebuju Seznam zprávy

hodnocení

0x

Jedině Chorvatsko bez problémů

sirokko

Já si stejně myslím, že by každý, kdo cestuje byť do benevolentního Chorvatska, by měl v rámci zodpovědnosti si nechat provést test a nejlépe očkování. Co myslíte?

Očkování a testy problém nejsou.

witch*
Si ten test udělej ne? Nech se i naočkovat. Ale necpi to lidem co to nechtěj. Bože.
sirokko

To bylo na Milana ;)

Já jsem "odpírač, chřipečkář, antirouškař, šiřitel hoaxů a nepravdivých zpráv".

witch*
Aha, já si říkala, že jsem už od Vás četla podobný názory jako mám já. Ale na tohle jsem zkrátka musela zareagovat.

hodnocení

0x

Rumunsko bez problémů

joudic*
hodnocení

0x
i bulharsko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]