Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohou mi na ÚP nabídnout jakoukoliv práci?

Od: elisabeth odpovědí: 12 změna:

zdravim,koncim v práci koncem cervna 3 zkusebni doba tak koncim. jezdim do brna totiž a jsem Mutenic,tudiž to mam dost daleko. Hledám práci pobliz. Kdybych zustala,tak bych si tezko neco pak nasla,pac by me nepustily hned,ale az za ty dva mesice. Budu tak po 3 mesicich zase na urade práce. Podporu mit nebuud zádnou. Jak to chodi pokud si neco nenajdu hned urad mi muze dát jakoukoli práci? ja nemuzu odmitnout nebo jak dekuju

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Copak ve vinohradě je málo práce?
(Nějak jsem na ty Mutěnice reagovat musel :) )

Je, ale musí se u ní pracovat...

hodnocení

2x

Zdravím. Ano, úřad práce vám může nabídnout jakoukoliv práci a Vy se budete muset jít ucházet o zaměstnání tam, kam Vás pošlou (více viz. poučení - práva a povinnosti uchazeče o zaměstnání) Pokud práci bez vážného důvodu odmítnete, můžete být z evidence vyřazena a budete si muset platit zdravotní pojištění sama.

jenda22
hodnocení

2x

Podle textu máte základní vzdělání a možná ještě nedokončené. S takovou si práci dost těžko najdete. Jako pomocná síla v pohodě. Kdekoliv.

hodnocení

0x

Vždyť je tolik volných míst! Např. v Kauflandech pořád někoho hledají, i na brigádu. V Hodoníně je taky Kaufland, ne? Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

elisabeth
hodnocení

ja v kaufu byla už , i alber dávala 3 zivotopisy furt a nic

cutora
hodnocení

0x

Hledejte práci poblíž Vašeho bydliště, zřejmě v Hodoníně, když je pro Vás do Brna daleko.

Na pracovním portále se našlo přes 100 nabídek.

personalka.cz/...

nov
hodnocení

0x

V té drogerii vám to nevyšlo?

elisabeth
hodnocení

bohuzel,prej se jim kolegyne vrátila,že si to rozmyslela..:/

hodnocení

0x
No,můžou Vám nabízet takové práce,na které máte kvalifikaci. Pokud jste například vs strojní,nebudou Vám nabízet práci ve skladu nebo prodavače. Nabízená práce může být pouze o stupeň nižší,než je Vaše vzdělání. Vy sama si ale můžete najít jakoukoli práci,kam Vás vezmou, takže i v tom obchodu.

hodnocení

0x

Jakoukoliv práci vám nutit nemůžou. Práce musí odpovídat kvalifikaci.
Ale hlavně buďte ráda, že už vás nemůžou poslat zametat ulice, jako před 10 lety.

hodnocení

0x

@elisabeth - urad mi muze dát jakoukoli práci? ja nemuzu odmitnout
Záleží na konkrétních podmínkách, ale v podstatě ano:

Základní práva a povinnosti uchazeče o zaměstnání a zájemce o zaměstnání

Vhodným zaměstnáním je zaměstnání:

d) které odpovídá zdravotní způsobilosti fyzické osoby a pokud možno jeho kvalifikaci, schopnostem, dosavadní délce doby zaměstnání, možnosti ubytování a dopravní dosažitelnosti zaměstnání.

Dále uchazeče o zaměstnání krajská pobočka Úřadu práce z evidence vyřadí rozhodnutím, jestliže bez vážného důvodu

odmítne nastoupit do vhodného zaměstnání,

uradprace.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]