Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mbank akce 1000Kc . i v cervnu?

Od: herd® odpovědí: 8 změna:
Plati akce mbank pro ziskani 500KC za instalaci na foun a dalsich 500 za platby i v cervnu? Do kdy se musi stihnout platby?
A staci ucet zalozit ucet bezne online nebo jen pomoci nejake "Kampane" ( z nejakych odkazu na "srovnavacich " nebo "kuponovych" portalech - coz ale smrdi)?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas13
hodnocení

1x
Jo musí se to založit přes nějakou 3. společnost.
Tady je k tomu více info ;)
duofinance.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
jakoby to nebylo fuk, nebo jste na podpore, ze je pro vas 500 tak lukrativni

Řešilo se to tu nedávno - někdo si takhle přivydělává zakládáním a rušením různých bankovních produktů

tomas13
Založení (online z domova) + zrušení (kodex mobility, kdy se nikam nemusí). To je tak celkem 1 hodina... Za 1000 Kč, takovou hodinovou sazbu nemám, takže mě to za to stojí.

hodnocení

Bude to platit v červenci i srpnu?

pavel21*
Ano bude. A v srpnu k tomu bude navíc lízátko.

hodnocení

Vycojste si založili účet tam dříve, jak dlouho trvalo než odmena přišla? Múže to trvat i měsíc.
A napřiklad vy co jste během poslednich 20 dni (v červenci 2021) dostali jste bonus?
Naràžím na bod v podminkách že to platí pro prvních 3000 , ale od 1.4.!
A asi nelze transparentně zjistit dopředu jestli se vejdu ješ5ě do limitu...

hodnocení

0x

Dobrý den, do kdy platí akce u Mbank pro získání odměny Vám neřenku, protože tuhle akci jíž nesleduji.
Ale mohu Vám říct, vlastní zkušenost.
Založil jsem si účet v cca Květnu. Abych získla odměnu 500 + 500 Kč. Musel jsem svůj účet sparovat s aplikací do Mbank. Za to jsem dostla prvních 500,- Kč a potom jsem musel provést 3 platby abych získal dalších 500,- Kč. Dohromady jsem získal 100,- Kč od Mbank asi do 30 dní od založení účtu.
Musel jsem samozřejmě založit účet přes 3. stranu. (Ne přímo na stránkách Mbanky a nebo na pobočce). Bylo mi to tak řečeno na infolince.
No a jelikož jsem si to založil u 3. strany. (Nebudu tady jmenovat - kvůli Z3). Získal jsem k účtu ještě plus cashback 650,- Kč. Takže dohromady jsem dostal 1650 Kč.
Za mně spokojenost. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]