Ano, je to normální a časem se to zlepší. Pokud se cítíte dobře a normálně jíte, tak je to v pořádku. Tělo rychle vyrostlo a nestačilo se obalit svaly a tukem.
Koukni na vzorec pro výpočet BMI a bude po dohadech. To že jíš pravidelně, nevypovídá nic o výživových hodnotách toho, co konzumuješ.
joudic*
bmi vypovida jeste vic o nicem, to ze je clovek tlustoch nebo podvyziveny jde poznat z fotek v plavkach, zbytek jsou nesmysly, aby se prasnice a bravci citili lepe
To už není štíhlost, to je vyzáblost. Měřím 174 a když jsem zhubnul na 62,5, tak bylo na dálku slyšet chrastění kostí, mých původních 72 bylo podle mě ideální, i když při pohledu do zrcadla a i podle ostatních jsem byl spíš hubený.
Mám 182cm a 97kg. Ano, přiznávám, že kdybych měl o 10kg méně, bylo by to ideální (nicméně 3-4x týdně po 3x-4x3h sportuji). Ale na druhou stranu, pokud bych vážil 58kg (tedy téměř o 40kg méně než teď), to si nedokážu představit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.