Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jaké míře je štíhhlost v normě

Od: tomiii odpovědí: 7 změna:
Zdravím je normální v 18 letch pří mých 180 cm to, že vážím 58 kg i když jím normálně bez vynechávání jídel za den?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano, je to normální a časem se to zlepší. Pokud se cítíte dobře a normálně jíte, tak je to v pořádku. Tělo rychle vyrostlo a nestačilo se obalit svaly a tukem.

hodnocení

1x
Koukni na vzorec pro výpočet BMI a bude po dohadech. To že jíš pravidelně, nevypovídá nic o výživových hodnotách toho, co konzumuješ.
joudic*

bmi vypovida jeste vic o nicem, to ze je clovek tlustoch nebo podvyziveny jde poznat z fotek v plavkach, zbytek jsou nesmysly, aby se prasnice a bravci citili lepe

joudic*
18.06.21 02:55
hodnocení

0x

cajk

hodnocení

0x
Marco Pantani (pokud nevíte, cyklista a vrchař), měřil 170cm a vážil 57-59kg.
Vy máte stejnou váhu a výšku +10cm.
Takže něco přibrat byste asi měl..

zaseja
hodnocení

0x

To už není štíhlost, to je vyzáblost. Měřím 174 a když jsem zhubnul na 62,5, tak bylo na dálku slyšet chrastění kostí, mých původních 72 bylo podle mě ideální, i když při pohledu do zrcadla a i podle ostatních jsem byl spíš hubený.

Určitě hodně záleží na typu postavy a "osvalení".

Mám 182cm a 97kg. Ano, přiznávám, že kdybych měl o 10kg méně, bylo by to ideální (nicméně 3-4x týdně po 3x-4x3h sportuji). Ale na druhou stranu, pokud bych vážil 58kg (tedy téměř o 40kg méně než teď), to si nedokážu představit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]