Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s nápoji u McDonalds?

Od: todri odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

vím, že je tu většina rádců starších, ale zeptám se. Fastfoody zpravidla nenavštěvuji, ale budu celý den pryč a nebudu mít čas zajít na oběd do normální restaurace. Nevíte prosím, jak je to s nápoji u McDonalds, když si berete objednávku s sebou? Dávají je do tašky s objednávkou, nebo ten kelímek podávají do ruky?

Mám problémy s rukama a v levé ruce skoro nic neudržím, když mi podají tašku s objednávkou (a nápoj by mi chtěli podat následně), nebyla bych prostě schopná vzít i to pití, kelímek bych neudržela.

Díky za případné zkušenosti :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

molly
hodnocení

4x
S sebou jsem si nikdy neodnasela, vždy jen přes Drive. Tam se mi snaží dávat nápoj do ruky tak vždy požádám, jestli mi jej mohou dát do tašky s objednávkou. Nikdy to není problém. Menší objednávku vám spíš budou dávat jen do sáčku který se hodně trhá, požádejte obsluhu jestli vám to mohou dát i s pitím do tašky a jistě nebude problém
todri
hodnocení

Moc děkuju! :)

smode*

přesně tak...u MCD ještě stále vědí jak se mají ke klientům chovat *palec*

hodnocení

0x

Já dostanu nápoj vždycky v tašce v takovém kartonovém "stabilizátoru".
Ale snad není problém je požádat, aby vám ho podali jak potřebujete. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]