Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
S aukro nemám ještě žádné zkušenosti, ale teď bych tam rád jednu věc. Prodal.
Zeptal jsem se jich, kolik se u nich platí ale dostal jsem v odpovědi pouze odkaz na článek, kde bylo, že se vše platí zpětně.
Nemáte tam někdo účet a nevíte, kolik se jim platí?
Díky
Také mne to trochu zajímá. Ty poplatky (% z prodeje) se platí jak? Zašle na to Aukro nějakou fakturu nebo výzvu k platbě s konkrétní částkou kterou je třeba zaplatit a nebo si to musí každý sám hlídat, vypočítávat a platit jim to.
A to vyučtování nebo upozornění na něho zasílá Aukro i e-mailem a nebo to je pouze v administraci Aukra po přihlášení a každý si to pouze tam musí hlídat?
Na tom obrázku vidím částku -277,62 Kč a to znamená co ta mínusová částka? Znamená to, že někdo něco nezaplatil v době splatnosti a dostal se tak do mínusu?
Já to řešil,řeším takmže pošlu 200kč a nestarám se, až je částka provizemi vyčerpaná a vzniká jakoby dluh, aukro zašle "žádost" o příspěvek.Ovšem um mne je to nárazové, jen občasný prodej a psíše jen nákup.
jsem na aukru už hoooodně dlouho snad 20 roků a v některých ohledech je to čím dál tím lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.