Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké procento z ceny prodeje musím platit pro Aukro?

Od: ddavid odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

S aukro nemám ještě žádné zkušenosti, ale teď bych tam rád jednu věc. Prodal.

Zeptal jsem se jich, kolik se u nich platí ale dostal jsem v odpovědi pouze odkaz na článek, kde bylo, že se vše platí zpětně.

Nemáte tam někdo účet a nevíte, kolik se jim platí?

Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pevné procento nemají. Záleží na tom, co prodáváte. Pokud to napíšete, mohu poradit konkrétní cifru.

ddavid
hodnocení

Z toho, co jsem tam vyčetl, tak je to 6%. Jedná se o příslušenství k pc.

Pak ovšem nechápu váš dotaz zde.

ddavid
hodnocení

Předtím jsem to ještě nečetl.

rk22
hodnocení

0x

Také mne to trochu zajímá. Ty poplatky (% z prodeje) se platí jak? Zašle na to Aukro nějakou fakturu nebo výzvu k platbě s konkrétní částkou kterou je třeba zaplatit a nebo si to musí každý sám hlídat, vypočítávat a platit jim to.

Po přihlášení v záložce vyúčtování máte něco takového a myslím že do konce měsíce musíte zaplatit.

Jaké procento z ceny prodeje musím platit pro Aukro?
rk22

A to vyučtování nebo upozornění na něho zasílá Aukro i e-mailem a nebo to je pouze v administraci Aukra po přihlášení a každý si to pouze tam musí hlídat?

rk22

Na tom obrázku vidím částku -277,62 Kč a to znamená co ta mínusová částka? Znamená to, že někdo něco nezaplatil v době splatnosti a dostal se tak do mínusu?

Já to řešil,řeším takmže pošlu 200kč a nestarám se, až je částka provizemi vyčerpaná a vzniká jakoby dluh, aukro zašle "žádost" o příspěvek.Ovšem um mne je to nárazové, jen občasný prodej a psíše jen nákup.

jsem na aukru už hoooodně dlouho snad 20 roků a v některých ohledech je to čím dál tím lepší.

ddavid
hodnocení

Ano, chtějí to doplácet zpětně.

Na obrázku je moje dlužná částka za tento měsíc. Pokud nezaplatím přijde mi upozorňující email a když zase ne, rozjede se mašinérie a nakonec to z vás stejně dostanou stejně jako kdybyste nezaplatil operátorovi, nájem aj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]