Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jablko po jídle

Od: ringo® odpovědí: 6 změna:

V posledních týdnech se necítím sytý a spokojený, pokud si po jídle nedám ještě jablko. Má to něco společného s cukrem, nebo pektinem? Nemá někdo zkušenost proč to tak je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, mít chuť na něco sladkého po obědě je normální (např. moučník, kompot nebo zmrzlina). Jablko je super, protože je sladké, zdravé, netloustne se po něm a je to vláknina (a po jídle čistí chrup). Zdravím!

doplněno 17.06.21 13:47:

ringo - to nevadí. Když si jablko nedáte, tak se nic neděje, ale když ho sníte, tak podpoříte trávení (konečník Vám ráno bude vděčný).

hodnocení

Ale já nemám vyloženě na to jablko chuť. Spíš asi abych lépe strávil jídlo.

molly
hodnocení

2x
Mně jablko pomáhá trávit. Mám na něj vyloženě chuť pokud jim něco nezdravého. Po topinkách nebo něčem hodně tučném, smaženém... Se mi občas udělá těžko a v tom dostanu příšernou chuť na jablka. Jedno dvě schroupu a za chvíli jsem fit. Tak nemůže to být něco takového?
hodnocení

111®
hodnocení

0x

není nutno se cítit nacpaný...jím abych uhradil výdej, ne proto abych byl bečka..

hodnocení

0x

S ovocem je to tak, že nejlépe jíst ovoce na lačný žaludek. Ovoce funguje tak, že rychle projde zažívacím ústrojím, tak proto. Ale zase je jablko lepší nežli cukrovinka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]