Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takovou otázku. Jdu na divadelní muzikál do Městského divadla Brno a nevím co na sebe (jsem mladá žena). Představení začíná poměrně brzy v 18:00 h. Přemýšlela jsem, že si vezmu bíle třičtvrteční kalhoty a nějakou blůzku, nebo džíny a blůzku. Co myslíte je to vhodné?
Když mi tam jedeme na celodenní exkurzi a celý den v sukni či ve svátečních kalhotách se mi nechce chodit. Zase to není kamenné divadlo, tak by to nemuselo tak vadit.
Je to otázka osobního vkusu, někdo jde v džínách i na operu. Sama musíte nejlépe vědět, do které skupiny se hodláte zařadit.
Milá slečno, proč si myslíte, že Městské divadlo v Brně není kamenné divadlo? Proto, že je tam méně kamenů než např. v Národním divadle nebo v Redutě (vše v Brně)? Má dvě scény, původní činoherní, novou Hudební scénu. Vždyť věhlas Městského divadla (dříve Divadlo bří Mrštíků) trvá už desítky let a řekl bych, že celková úroveň jednotlivých titulů je na špici toho, co můžeme v ČR vidět. Stačí si pročíst recenze a kritiky ... a nebo ještě lépe, chodit tam pravidelně, se zájmem a porovnávat. Co dokázal za dobu svého působení ředitel, autor, dramaturg a režisér p. Stanislav Moša, to je bez nadsázky úctyhodné, a to jak po stránce investiční a organizační, tak i umělecké. To, že tamní herci se nepropůjčují skandalizaci v bulváru ... atp ... není chyba či nedostatek, ale přednost a projev vysoké kázně a profesionality. Tak ať se Vám tam líbí. A když už, tak raději ty bílé kalhoty misto džín... a nejlépe klasické šaty (i letní) nebo sukni s halenkou. Víte jaká je škoda pro estetické vnímání mužů, ať dětí, jinochu, junáků, ženáčů i starců, kdy i v létě se dámy producují v dlouhých kalhotách? Proč jim to ženy děláte?
doplněno 12.06.10 19:29:Opravuji: PROČ NÁM TO ŽENY DĚLÁTE?
doplněno 12.06.10 19:30:Opravuji: PROČ NÁM TO ŽENY DĚLÁTE?
Nedá mi to... děláme to proto, že muži se v absolutní většině nenamáhají působit esteticky na nás. Když chci vypadat dobře, chci to téměř výhradně kvůli době.
doplněno 13.06.10 17:16:překlep... nikoli kvůli době, ta je mi ukradená... kvůli SOBĚ chci vypadat...
na muzikál do městského divadla chodí dcera tak jak zamýšlíte jít vy.Klidně můžete.Te´d byla na Čarodějky z Istviku a šla v riflích i s manželem.
doplněno 13.06.10 12:04:Všichni tu píšete jak by se s úctou měl divák obléct. jistě, půjduli do Janáčkova nebo velké scény Mahenky tak jdu v šatech ale třeba na muzikálu v městskym nebo na něčem v Huse bych působila dost komicky.Mladí jsou v riflích-ale pozor, určitě slušné a ne ty s dírama co nosí do školy.taky tenisky ne ale boty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.