Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou nemocnici vybrat?

Od: saletka® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, čeká mě neurochirurgická operace beder. Mám na výběr FN Brno Bohunice, nebo nemocnici u Svaté Anny Brno. Poradíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S operací endoprotézy kolene jsem byla v Pardubicích. Na Pardubice každý nadává. Právě včera zase byla na netu otevřena causa s tím chlapcem a operací mandlí. Dopadlo to špatně.

Je důležité, jak se člověk k léčbě staví. Já jsem potřebovala znovu chodit, pečovala jsem o starou pomatenou babičku-tchyni. A říkala jsem si: Kdo jiný se postará, když ne já? Tak jsem se snažila, poctivě cvičila, podkládala, ledovala...ve chvílích volna jsem pokaždé byla v tělocvičně a posilovala nohu, chodila po schodech z patra do patra...

Bylo to k něčemu platné. Koleno mám jako zamlada. Vezmu hůlky, 15 km ujdu v pohodě, když je třeba, i víc. Všude se něco povede a něco nepovede. Jenže velkou část léčby má každý ve svých rukou. Co je ochoten pro sebe udělat. Tak je potřeba to využít a dělat všechno pro vrácení se do plnohodnotného života. Jaga.

Dva muži z mého příbuzenstva prodělali také endoprotézu kolene, s protekcí, u nejlepších odborníků - a pajdají oba jak staří čerti. Takže to není o té které nemocnici, ale o tom, jak se člověk dokáže sám vrátit znovu do života. Pokud nechce a je ken svému zdraví lhostejný, neopomůže ani SANOPS.*ee*

Jen jídlo bylo v Pardubicích hanebné. Ale nejde tam přece člověk kvůli lahůdkám. :-D

jericho
hodnocení

1x

Si asi moc nevybereš. Někdo nadává na Bohunice a někdo zase na FNUSA. Já osobně to beru, že je to prašť jako uhoď.

hodnocení

0x
A není to jedno?
Jinak jsem byl v březnu u S. ANNY, vše dopadlo dobře a mel jsem se tam fajn. Jen škoda, že mě za týden vyhodili:)

hodnocení

0x
Vždy bude lepší ta druhá, než si člověk zvolí. Podle mne to vůbec nemá cenu hrozit. Pacienti budou nadávat na obě dvě. Ty spokojené slyšet není, pomlouvači je prekřičí.

hodnocení

0x

Já když šel loni na operaci kyčelního kloubu, taky jsem chvilku řešil, ve které nemocnici by to bylo lepší. Pak jsem mávl rukou, že je to jedno, stejně do toho nevidím a vybral si tu v našem městě, kterou mám za barákem.

hodnocení

0x

Byla jsem na operaci v HK, říkám, že mě zachránili od vozíku, jinak chválí Liberec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]