Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, čeká mě neurochirurgická operace beder. Mám na výběr FN Brno Bohunice, nebo nemocnici u Svaté Anny Brno. Poradíte?
S operací endoprotézy kolene jsem byla v Pardubicích. Na Pardubice každý nadává. Právě včera zase byla na netu otevřena causa s tím chlapcem a operací mandlí. Dopadlo to špatně.
Je důležité, jak se člověk k léčbě staví. Já jsem potřebovala znovu chodit, pečovala jsem o starou pomatenou babičku-tchyni. A říkala jsem si: Kdo jiný se postará, když ne já? Tak jsem se snažila, poctivě cvičila, podkládala, ledovala...ve chvílích volna jsem pokaždé byla v tělocvičně a posilovala nohu, chodila po schodech z patra do patra...
Bylo to k něčemu platné. Koleno mám jako zamlada. Vezmu hůlky, 15 km ujdu v pohodě, když je třeba, i víc. Všude se něco povede a něco nepovede. Jenže velkou část léčby má každý ve svých rukou. Co je ochoten pro sebe udělat. Tak je potřeba to využít a dělat všechno pro vrácení se do plnohodnotného života. Jaga.
Dva muži z mého příbuzenstva prodělali také endoprotézu kolene, s protekcí, u nejlepších odborníků - a pajdají oba jak staří čerti. Takže to není o té které nemocnici, ale o tom, jak se člověk dokáže sám vrátit znovu do života. Pokud nechce a je ken svému zdraví lhostejný, neopomůže ani SANOPS.
Jen jídlo bylo v Pardubicích hanebné. Ale nejde tam přece člověk kvůli lahůdkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.