Dobrý den, o víkendu mám jet s přítelem a jeho rodiči a bráchou na chatu. Pobyt dostal jeho taťka od nich už dřív jako dárek. Já neplatila nic a peníze ani něco jiného ode mě nechtějí. Nevíte prosím, co udělat nebo koupit, zařídit nějak, abych jim to nějak vyrovnala a nebyla tam úplně zadarmo. Alespoň trochu. Jídlo a pití už nakoupené mají. Moc prosím o radu, děkuji.
Dobrý den. Tak upečte něco sladkého. Třeba štrůdl, koláč, buchty. A kupte třeba kávu, čaj, víno. Nějaké tyčky a brambůrky. Abyste tam nejela s "prázdnýma rukama". Užijte si to!
Vzít s sebou nějaké exkluzivní pití /popř. kouření pokud kouří/, zaplatit vstupné na nějakou atrakci pokud pojedete někam na výlet. Neznáme moc reálií, takže se těžko radí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.