Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pobyt chata

Od: mariee odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, o víkendu mám jet s přítelem a jeho rodiči a bráchou na chatu. Pobyt dostal jeho taťka od nich už dřív jako dárek. Já neplatila nic a peníze ani něco jiného ode mě nechtějí. Nevíte prosím, co udělat nebo koupit, zařídit nějak, abych jim to nějak vyrovnala a nebyla tam úplně zadarmo. Alespoň trochu. Jídlo a pití už nakoupené mají. Moc prosím o radu, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Tak upečte něco sladkého. Třeba štrůdl, koláč, buchty. A kupte třeba kávu, čaj, víno. Nějaké tyčky a brambůrky. Abyste tam nejela s "prázdnýma rukama". Užijte si to!

hodnocení

4x

Vzít s sebou nějaké exkluzivní pití /popř. kouření pokud kouří/, zaplatit vstupné na nějakou atrakci pokud pojedete někam na výlet. Neznáme moc reálií, takže se těžko radí.

hodnocení

0x

K dosavadnm radám ještě přidám doporučení, abyste pomáhala při přípravě jídla, při mytí nádobí, při úklidu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]