Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje 30 narozeniny

Od: gitusak odpovědí: 15 změna:

zdravim,mam takový problem,o vikendu máme slavit s pritelem a jeho kamosi asui 10 nas bude. Ja se necitim psychicky dobre vubec,potrebovala bych klid, a navic oslavy nemusim,ani moje ani jiných,což je kolektiv necicim se v nem dobre v natož 10 lidech. Navic se mi dodelal obličej plný bolaku,mam plno stresu v práci,pritelovi sme to psala at to zrusi ze se na to necitim,že budu brát prášky antibiotika ze bych stejne nemohla se ani napit abych se aspon uvolnila trochu. pritel to nechape akorát sme se pohádaly pres msenger. Nevim co delat,rekl prý že to zrusit nejde,jenze ono to jde,ale opet by se kvuli me neco rusilo a to on asi nechce. Nevim co delat:(

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

11x

Vy se zde neptáte poprvé. Přítel má rád společnost a vy samotu. Proboha, proč spolu jste? Píšete, že ZASE by se něco rušilo kvůli vám. Takže to není poprvé, ani podruhé. Také bych oslavu nerušila, buď tam budete nebo ne. Dalších 8 lidí si udělali volno na vaši oslavu a jen tak jim sdělíte - slavit budu nevím kdy, možná nikdy.

Co máte dělat - rozejít se s přítelem, být sama nebo si najít přítele, který to cítí jako vy. Neničte si život oba dva.

hodnocení

5x

Stůjte si za svým. Řekněte příteli, že si to prostě nepřejete a když chce dělat kdovíco, tak bez vás. Vypadá to, že mu jde spíše o jeho povyražení než o vaši oslavu. Pokud váš přítel toto nechápe, pak v budoucnu to bude jen horší.

hodnocení

4x

Člověk může plánovat, jak chce a stejně se občas něco nepovede.

Blížily se mé 30. narozeniny /1985/ a já se těšila, jak je pěkně oslavíme s kolegyněmi z práce. Nebylo z toho nic. Asi 2 dny před narozkami jsem dostala silnou angínu, takovou jsem ještě neměla. Ležela jsem v posteli, polykala Penicilin a bylo po všem. Ale život šel dál.

Tak když se na to necítíte, žádnou trachtaci nedělejte, dá to plno práce. Záleží jenom na Vás. Přítel do toho nemá co mluvit. Pokud ano, je to nepřítel.*smich*

Teď v sobotu 12.6. jsme byli pozváni na velice pěknou a bohatou oslavu. Na rožni se točila vepřová kýta, předem naložená a předuzená. 13 kilo. Trošku jsme okrojili svrchu, dobrý, ale když nůž poté projel ke kosti, vyvalil se smrad. Ale pořádný! *blee* Ta kýta byla celá zkažená. I když oslavenec hned zajel do Lidlu a přivezl krabici naložených stejků, klobásek, špekáčků a dalších dobrot, už to prostě nebylo ono. Včera mi volali, že řezník naštěstí chybu uznal a aspoň jim vrátil peníze. Přesto už oslava nebyla, jak měla být.

Tak když nebudete dělat oslavu, aspoň se Vám nic nepokazí. Nemám pravdu? Raději si v klidu odpočiňte. Jaga.

hodnocení

4x
Místo hledání výmluvy jste měla už v počátku jasně říct, že žádná hromadná oslava nebude a že to chcete udělat jen ve dvou.
idda
hodnocení

ano ja mu to rikala a vi to ze ja nejsem spolecenský typ...jak se to blizi mam akorat nervy...tak sem mu dnes psala,kdyz s nevidime..i v dubnu smer mu rikala ze o to nestojim a on ze kulatiny jsou jendou za zivot nebo neco takového..prose nedbná na to ze ja nechci.:(

hodnocení

2x

Zdravím. Pokud nestojíte o oslavu svých narozenin, zrušte ji Vy sama. Měla jste si s přítelem ujasnit hned, že si žádné oslavy nepřejete a nechcete se jich ani zúčastňovat. Nemusíte se nechat nutit do něčeho co nechcete a oč nestojíte. Přítel ať jde se svými kamarády na pivo někam na zahrádku a Vás ať nechá v klidu trávit si čas jak potřebujete. Pokud Vás přítel nechápe a nedokáže být ohleduplný, pak se zamyslete nad tím, jestli vztah s někým takovým je pro Vás to pravé. Protože tyto problémy máte již delší čas..

doplněno 15.06.21 21:39:

Tazatelko, jen Vy sama víte, proč jste s člověkem který Vás absolutně nerespektuje...

hodnocení

2x

No tak proč s takovým "přítelem" seš? Copak to je jediný chlap na světě? Nedělej ze sebe blbku a najdi si chlapa, který tě bude mít rád a bude si tě vážit. A nebo musíš jeho manýry trpět! Kde bydlíš?

Když těch opravdu kvalitních chlapů - nás moc není ... a většina je už dávno ženatá. ;)

hodnocení

2x

Bych prostě řekl, ať si to oni oslaví, že prostě já nemám chuť.

Poslední měsíce v celé rozvětvené rodině odkládáme narozeniny na Yindy - až bude lepší situace, ideální konstalace atd. - mít oslavu "jen aby byla", protože "to se musí" - to bych rovnou všechny poslal k šípku.

hodnocení

0x

Když už jste taková korespondenční známost, která neřeší věci osobně, ale hádá se po Messengeru, tak to můžete také oslavit poďobáním klávesnice.

ddbbi
Já to ale osobně zmínila několikrát...teď jsem mu jen napsal stě se na to necítím když se to blíží ať to zruší,prej už to je domluvené tak se nic rušit nebude atd

Přítel zřejmě mocimermo,potřebuje prolejt volátko,proto je tak neůstupnej.

janm*
hodnocení

0x

Radím tak, běžte tam, přivítejte se (aspoň formálně ahoj, ruku atd.) jinak nemusíte vyvíjet žádnou extra iniciativu, poseďte chvíli pozorujte jak se baví ostatní, vypijte si třeba čaj limo když nemůžete alkohol a pak se omluvte že vám není dobře a jdete si lehnout a nechte to běžet dál i se svým přítelem ať se baví... Je dobré mít totiž také na paměti že partnerovi je třeba také občas třeba něco dopřát, protože jestli mu budete vše jen hatit a zakazovat uteče od vás, to mi můžete věřit, tímto přístupem je-li permanentní toho druhého prostě "udusíte"...

janm*

P.S. Jinak také platí co již psali ostatní, jestli vám občas nějaké to posezení činí problémy nechcete vidět lidi apod., pak je lépe se rozejít a najít si sobě podobného nebo zůstat sama, ušetříte tím spoustu starostí sobě i ostatním.

asd1
hodnocení

0x

Přítel který na tebe zvysoka a dělá co chce on a ne ty? Takový vztah moc smysl nemá, jen mu děláš poskoka..

Pokud chceš klid, tak on si tvoje narozky může s kamarádama oslavit někde jinde, podle všeho mu jde jen o pařbu a ne o tebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]