Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujete kolik si vykazují na vas lékaři?

Od: anony* odpovědí: 19 změna:
Dnes jsem se díval,že za poslední dva roky pojišťovna za mě zaplatila 298 000 což mě docela prekvapilo,že stojím tolik. Tak ona jedná hospitalizace v psychiatrické nemocnici dá přes 100 tisíc. Navíc mě štve že nehorázně tloustnu, což souvisí s nemoci i léky.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

3x

Skoro 30tník. Co jde, léčím svépomocí a dbám na zdravý životní styl. Doktorům nevěřím, o zdraví jim dneska nejde. Vyběhávání papírů, vyšetření mě nebaví.

Vykázaná péče, hlídám si to na e-VZP:

za 2021 (zatím) -> 171,–. (kapitační platba)
za 2020-2019 -> 5 338, 57,–. (zlobily zuby moudrosti)

hodnocení

0x

Zatím se (i ve skoro 50 letech) pojišťovně "vyplácím", tj. nebyl rok, kdy bych na pojištění nezaplatitl víc, než jsem vyčerpal.

hodnocení

0x

Ano, přes VZP online, ale jen pro zajímavost, nijak extra jí nepumpuju

hodnocení

0x

Mně se nejvíc líbila cena magnetické rezonance a konečný verdikt paní primářky: Nedokážu se vyjádřit...

ringo a jaká byla ta cena magnetické rezonance? Jednou jsem na tom byla, ale nesleduju nic, po doktorech naštěstí chodím minimálně. Zatím je mi 70, možná v pozdějším věku to začne.

To je všude jinak /asi/ Cena od 6000. Já byl ale dvakrát a ještě se sešlo konsílium + kontrast do žíly aj. Tak se cena šplhala...a...NIC!

xx*
15.06.21 12:11
Sledujete kolik si vykazují na vas lékaři?

hodnocení

0x
Zlámané rameno, léčba konvenčně bez operace. Přes 100 tisíc. Jinak pětiminutová návštěva alergie - běžná pravidelná kontrola taky solidní vejvar.

hm*
hodnocení

0x

Nesleduju.

joudic*
hodnocení

0x
chodim jen k zubari a platim si vsechno, ale za 2min preventivni prohlidku si vyryzuje docela dost teda, dival jsem se jen jednou, kdyz mi poslali prihlasovaci udaje

Nevím, jak je to u jiných pojišťoven, ale ta moje (207) proplácí preventivní prohlídku chrupu 2x ročně.

joudic*
no ano, ale jde o tu castku co si nauctuje pojistovne
re4zon
"Nauctuje" si tak akorat kod vykonu, kolik dostane je dano sazebnikem.
joudic*
to mi snad vysvetlovat nemusite, ne... pozastavuju se nad castkou za 2 min prace, je mi fuk, kdo ji urcil, ale v poradku neni

Tento týden jsem byl na preventivní prohlídce. Ta zahrnovala dva rentgenové snímky a důkladnou prohlídku zubů a dásní. Vše trvalo asi 20 minut. Ve Vašem případě nejde tedy o chybu sazebníku, nýbrž v přístupu lékaře. Jestli nejste se svým stomatologem spokojen, pošlete stížnost na Českou stomatologickou komoru nebo přejděte jinam.

Bruno 2 : "nebo přejděte jinam" Můžete prosím sdělit kam přejít? Náš zubař odchází do důchodu nástupce nemá a žádný zubař v celém okrese nové pacienty nebere. A myslím že je to tak skoro po celé ČR!

hodnocení

0x

Zrovna nedávno jsem se koukla a nestačila se divit. Chodím k soukromému zubaři, takže si všechno platím hotově. Jenže jsem zjistila, že jeho kolega si na mně účtuje docela slušný prachy. 2 roky zpět. A u něho jsem nikdy nebyla.

Mám ho prásknout hned? Nejdřív jsem to chtěla probrat se svým dentistou, ale asi zbytečně. Ty účtované úkony se u mně nikdy nedělaly.

Jo a vloni jsem měla zánět středního ucha, jen pát desítek korun si ORL lékaři naúčtovali.

Já se občas dívám na přehled výkonů. Pojišťovna každého klienta vyzývá, aby jednotlivé výkony odsouhlasil. Když to provedu, tak mám za určitý čas nárok na nějaké bonusy. Kdybych našel výkon, který proveden nebyl, tak ho nepotvrdím.

hodnocení

0x

Tak jsem koukla a nestačím se divit. U jednoho dr. odběr jedné zkumavky krve 41,- kč a u druhýho dr. 3 zkumavky 570,- . Každopádně laboratoř vyhrála na plné čáře. 37.000,- . Letos se té pojišťovně moc nevyplatím. Celkově zatím 42.000,-

Naštěstí mám "předplaceno" z let minulých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]