Nejste přihlášen/a.
Skoro 30tník. Co jde, léčím svépomocí a dbám na zdravý životní styl. Doktorům nevěřím, o zdraví jim dneska nejde. Vyběhávání papírů, vyšetření mě nebaví.
Vykázaná péče, hlídám si to na e-VZP:
za 2021 (zatím) -> 171,–. (kapitační platba)
za 2020-2019 -> 5 338, 57,–. (zlobily zuby moudrosti)
Mně se nejvíc líbila cena magnetické rezonance a konečný verdikt paní primářky: Nedokážu se vyjádřit...
ringo a jaká byla ta cena magnetické rezonance? Jednou jsem na tom byla, ale nesleduju nic, po doktorech naštěstí chodím minimálně. Zatím je mi 70, možná v pozdějším věku to začne.
Nevím, jak je to u jiných pojišťoven, ale ta moje (207) proplácí preventivní prohlídku chrupu 2x ročně.
Tento týden jsem byl na preventivní prohlídce. Ta zahrnovala dva rentgenové snímky a důkladnou prohlídku zubů a dásní. Vše trvalo asi 20 minut. Ve Vašem případě nejde tedy o chybu sazebníku, nýbrž v přístupu lékaře. Jestli nejste se svým stomatologem spokojen, pošlete stížnost na Českou stomatologickou komoru nebo přejděte jinam.
Zrovna nedávno jsem se koukla a nestačila se divit. Chodím k soukromému zubaři, takže si všechno platím hotově. Jenže jsem zjistila, že jeho kolega si na mně účtuje docela slušný prachy. 2 roky zpět. A u něho jsem nikdy nebyla.
Mám ho prásknout hned? Nejdřív jsem to chtěla probrat se svým dentistou, ale asi zbytečně. Ty účtované úkony se u mně nikdy nedělaly.
Jo a vloni jsem měla zánět středního ucha, jen pát desítek korun si ORL lékaři naúčtovali.
Tak jsem koukla a nestačím se divit. U jednoho dr. odběr jedné zkumavky krve 41,- kč a u druhýho dr. 3 zkumavky 570,- . Každopádně laboratoř vyhrála na plné čáře. 37.000,- . Letos se té pojišťovně moc nevyplatím. Celkově zatím 42.000,-
Naštěstí mám "předplaceno" z let minulých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.