Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně chce sex jenom bez ochrany

Od: peteras odpovědí: 23 změna:
Dobrý den zajímá mě jak by jste to řešili. Mě a přítelkyni je 23 let. Teď nedávno jsne nám narodil syn a ptal jsem se jak to bude se sexem po dítěti a říkala mě že přistoupí na sex jenom bez ochrany, kondom nechce abych měl a žádnou antikoncepci chtít nechce. Neříkám že jsem dítě nechtěl ale aby jsme to dělali bez ochrany a za další rok by mohla být zase matkou. Na druhé dítě jse už necítím, ještě ani pořádně nevím zdali se dokázu postarat o to které mám a abych natož měl dvě děti.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Co by za to některý chlapy daly mít takovou doma.

jenda22
Asi spatne ctete zadani. Zena chce zjevne otehotnet, partner dalsi dite monentalne nechce. Je jen jedine reseni, nemit sex. Pak se nestane problem s jinym oplodnitelem ovsem na ucet tazatele. To zeny ovladaji dobre...
jm
@jenda22 nemám takovou zkušenost. A je mi líto lidí, kteří toto zažili. Ale házet všechny ženy do jednoho pytle kvůli tomu se mi taky nelíbí.
jenda22

Pořád lepší házet do jednoho pytle a nemít třeba nechtěné dítě než být s pravdou a láskou za hňupa.

asd1
hodnocení

3x

Tak si dávej pozor. *smich* A to chceš mít jedináčka? Jasně že postarat se zvládneš, kyž se o to dokázali postarat ve středověku kdy byla opravdu bída.. Dnes si žijem jak prasata v žitě..

Na tvým místě bych směle souložil a těšil se na sourozence, protože mít jen jedno dítě je fakt málo a hodně smutná věc... (a to bez legrace)

hodnocení

3x

Ještě může být varianta bez sexu. Ale jestli chcete mít jistotu a partnerka si sleduje svá období pravidelně, můžete použít metodu "rodičovského plánování" - vynechat těch pár dnů plodnosti.

peqa
hodnocení

3x
Z toho co popisuješ, to vypadá, že tě dokonale chytla na lep slepička, která se chtěla pohodlně uhnízdit, protože obvyklé chování nehnízdících žen tohle vůbec není. Jelikož s tebou má dítě, tak tě má už perfektně zaháčkovaného. S tímto přístupem chce jasně i děti další a na dlouhé roky se zašít na mateřskou. S tím, že kdyby se ti to nelíbilo jí a děti živit, tak případně alimenty má od tebe už jisté. Tvoje přítelkyně to má celé moc dobře naplánované a ty už se z toho jen tak nevyvlíkneš. A když ano, tak tě to bude dlouho, a to jako fakt hooodně dlouho, finančně bolet.
what
Zašít se na MD jako by to bylo kdovíjaké leháro s kafickem a nohama na stole? Jisté alimenty? Třeba tazatel bere podprůměrnou mzdu. Kdyby od něj odešla se dvěma dětmi tak ty jisté třeba 4 tisíce jsou určitě prachy na užívání a zajištění jejího komfortu, jak se pánové často rádi domnívají. A vyjádřit se o vlastních dětech jako o něčem co bude fakt dlouho finančně bolet, tak to jste zabil úplně *palec*
Ano, přístup one dámy se mi také nelíbí, ale napsat tolik hnusu na téma "otec platí na SVÉ děti..."?

What -žel ale jsou takové ženy a neříkejte že ne.Dle dotazu je to přesně tento případ!

pb®
hodnocení

2x
Tak pak jedině spolehlivá vasektomie, nebo méně spolehlivá přerušovaná soulož. se Jo a žádné jse neexistuje. Je to zvratné zájmeno se. Takže se necítím, se nám narodil. Ne jse nám narodil, nedá se to číst.

hodnocení

2x

Ježíši Kriste! Ještě nebyla svatba, ani jedna a už budou mít druhý dítě!

hodnocení

1x

tak se nauč včas vytahovat zas takovej problém to neni chce to jen chtít

joudic*
hodnocení

1x
tak ho vytahni.. sam nevim co je kondom

guma
hodnocení

1x

Přece nebudeš gumovat. Ženy gumy nemají rády.

hodnocení

1x
Zbývá přerušovaná soulož. Mě to vychází přes 20let na 100%. A počali jsme 2x taky téměř hned, takže neplodností můj úspěch určitě není.

hnnmkih
hodnocení

1x
Něco mi říká, že přítelkyně plánuje mít druhé dítě co nejdřív.. A váš souhlas ji asi moc nezajímá.
A k druhému dítěti - určitě byste ho zvládli. A když budou děti věkově blízko sobě, budou si víc rozumět. Jenom by se s početím mělo počkat alespoň rok po porodu, dřív je vysoké riziko potratu, protože žena není pořádně zahojena.

hodnocení

1x

Tak m i to připadá že dotyčné se asi nechce vůbec pracovat, doufá že ji uděláte víc dětí a ona bude s nima doma a vy v lepším budete na ni dřít a dřít a ona jen užívat a pokud bude od vás málo, odkopne vás, najde jiného a z vás bude tahat nejen alíky ! Nakonec se i může stát, že budete muset zplatit alíky i na ni..

I tací lidé (ženy) jsou.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, je více způsobů, jak sexovat i bez použití vagíny - jistě už na něco jiného, než "nudný" standard, přijdete při prohlídce ženského těla sám. Zdravím!

annab
hodnocení

1x
A proč to nechce ses jí zeptal? Já bych na to rozhodně nepřistoupila. V blízkém okoli mam pripad, kdy se takhle chlap nechal uvrtat postupne do pěti dětí, šílený podpantoflactvi. Žena ho má pod palcem, nechce se ji pracovat, tak je holt profesionalni máma. Blby je, že i děti už se ptaj, proč jich maj tolik, kdyz na to nemaj peníze. Třeba to ta tvá tak neplanuje, ale pro jistotu davam odstrasujici priklad.

fwexo
hodnocení

0x

Zdravím,

a s přítelkyní jste mluvil o tom, že se teď na druhé dítě necítíte?

el
hodnocení

0x

Když je to tak, tak to druhé dítě bude co nevidět a pak třetí... Jestli zatím další nechcete, tak kondom používejte, i když to nepoučitelná partnerka nechce. Někdo musí mít rozum.

No pořád může zkusit vazektomii

jenda22

Nebo změňte značku za jinou, uživatelsky přívětivější !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]