Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s citově chladným Kozorohem

Od: regina* odpovědí: 15 změna:

Mám přítele Kozoroha. Z počátku byl náš vztah velmi příjemný, ale po nějaké době se z něj stal studený psí čumák. Neexistují pro něj doteky, sex ani něžná slůvka. Prostě je to jen kamarád, který na mne jen vychrlí své problémy, spokojený že jej vyslechnu, že si "ulevil". Jsem z něj tak vyčerpanaá, že už netuším, kde mám brát životní energii. Mám pocit, že je to energetický úpír. Snažím se dobíjet si baterky v přírodě, ale pokaždém setkání s ním, jsem nesmírně unavená a vyčerpaná. Pomalu ale jistě se mu začínám vyhýbat, čehož on si ani nevšiml. Jsem z toho smutná, protože dřív byl náš vztah velmi hezký. Neví někdo radu? Jo jsme pár střednich let, takže to není o zakládání rodiny, ale o příjemném užívání si života.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

To asi nebude kozorohem. To je celkově člověkem. Takový vztah,ať je to jakékoliv znamneí je na nic.

sam*
hodnocení

Utíkej od něj, do každého vztahu patří něžnosti a milá slůvka. A je jedno jestli je vám 20 nebo 70 let.

Znamení zvěrokruhu s tím nemá nic společného.
Jen tak na okraj, proč si odpovídáš sama sobě?

mate59
hodnocení

1x

Posuňte se o dům dál.Sním to už lepší nebude.

hodnocení

1x

Pokud si chcete užívat život příjemně, tak si najděte jiného partnera. Toto je jen ztráta času. Je úplně jedno v jakém je znamení, Vy potřebujete jiného chlapa a radost ze života. Nenechte se připravovat o energii a čas, nemá to smysl. Život utíká hodně rychle..

liska5
hodnocení

0x

Tak to už samotné Vám bude líp. A nezavírat se před světem, ať mohou časem přijít další šance.

hodnocení

0x
Znám od známých.
Energetický upír jako vyšitý!-------
Osobnost Kozoroha
Pro Kozorohy je typická ambiciózní a cílevědomá povaha. Toto znamení je pod vládou živlu Země, úspěch je pro jeho zrozence velmi důležitý. Touží po uznání. Myslí dlouhodobě a dokážou se pro své cíle ledasčeho příjemného zříct. Jsou spolehliví a odpovědní. Svou povahou jsou introverti a hloubky jejich duše zná jen pár blízkých přátel, před ostatními skrývají své zranitelné nitro pod pevnou slupkou.
Muž Kozoroh
Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je.
Silné stránky
Je to běžec na dlouhé tratě, který ví, co chce. Vyniká spolehlivostí a záleží mu na tom, aby s ním byli lidé spokojeni.
Slabé stránky
Své skutečné pocity a trápení ukrývá pod tlustou slupkou a málokdo ho doopravdy zná takového, jaký je v hloubce duše.
Má rád
Stabilita je pro něj velmi důležitá a zakládá si na svých zažitých zvycích. Umí ocenit hezké věci, umění a literaturu.
Nemá rád
Agresivita a násilí nejsou jeho šálek kávy, ve hrách a sportech se taky příliš nevyžívá. Nerad se zříká své důstojnosti.
Jaká je milenka
Je tím pravým mužem pro dlouhodobý láskyplný vztah a jako partner je opravdu spolehlivý, i když může být trochu chladný.
anonymni357

Jeste dodam,ze kozoroh se pozna podle tmavsi leve ruky.Nebo prave?

joudic*
anonymni357 zalezi, kterou honi
vilik*
To jste napsala sama? Google tvrdí, že už je stejný text někde tady horoskopy.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
az moc resite znameni, na to se vykaslete, uz to by me za prve totalne odradilo, tim to neni... chodil jsem s kozorozkou a mel jsem na nem v jednom kuse modriny a musel nosit volne rifle, jak chudak dostaval na prdel xhodinovym sexem denne
hihi

Ale kluk a holka kozorožci se mohou od sebe trošku lišit.

Tazatelko, jaké jste Vy znamení, hodíte se vůbec Vy k němu? Jak spolu pasujete?

hodnocení

0x

Tohle jsem slyšel o vodnářích, ale co je na tom nevím. Nestuduji to nijak.

Ale přikláním se k reálnému názoru, že je to člověkem jako takovým a jeho výchovou a prostředím, kde vyrůstal.

hodnocení

0x

Ať je to jakékoliv znamení. Novum a fascinace sexem přešla a o víc už nestojí. Přijme, ale že by měl bez vaší přítomnosti ujímání, to tedy ne. Jen přijímá to, co nabízíte a co dáváte. *alene* Bojíte se zůstat sama, že?

Další šizofrenik! Sabina / Sam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]