Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod - mam ji napsat?

Od: pepino1* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, pred pul rokem se se mnou rozesla pritelkyne, nejsme nekolik mesicu vubec v kontaktu, vim jen, ze s nekym chodi. Mam ji porad rad a chtel bych vedet, jak se ma, jestli je stastna, atd... Ale protoze se se mnou rozesla ona, nechci ji psat jako prvni, aby to nebrala jako dolejzani. Od znamych vim, ze se o me zajima, jak se mam, apod. ale o ni nevim nic. Ona mi nejspis nenapise, protoze mi hrozne ublizila a posledni, co jsme si rekli bylo, ze se nejakou dobu radsi nebudeme vubec vidat. Byli jsme spolu sedm a pul roku a stale mi na ni moc zalezi. Myslite, ze ji mam napsat nebo to mam nechat plavat? A nepiste mi prosim, ze je mi 23 a ze uz bych mohl vedet sam. Nevim :-/
Dik za rady. Pepino

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jenze ono to ve skutecnosti z tvoji strany dolejzani bude. At uz si to sam priznas a nebo ne.

Proste na ni jednoduse nemuzes zapomenout a nejradeji by si byl furt s ni. Jenze to nejde.

Moje rada, zapomen na ni. Skoncilo to. Finito, ende, schluss. Nasla si jineho, Ty si najdi jinou.

marenka*
hodnocení

0x

Napiš jí, za to nic nedáš ;) Ale připrav se na to, že nemusíš dostat odpověď, aby ses pak netrápil ještě víc. Napiš, odešli a nech to osudu. *slunce*

myse*
hodnocení

0x

A proč bys jí neměl napsat? Klidně to udělej. Mail nebo SMSku, raději bez jakýchkoli vyznání citů, spíš jen obecně - jak se máš, co děláš a tak... no a uvidíš jak to dopadne...

madla*
hodnocení

0x

nebude mít v dohledné době třeba narozeniny nebo svátek? Mohl bys jí poslat sms s přáním. To by mohl bý nenásilný pokus o znovunavázání kontaktu. :)

pepino1*
hodnocení

Problem je, ze porad citim hrozny zklamani. Ne z rozchodu, ale z toho, co mi provedla. Kdyby treba nemela toho pritele, tak by to byla jina situace. Svátek i narozky má za dlouho. Ona sama mi napsala nedavno k narozkam, ale jenom jsem ji ze slusnosti odpovedel a nerozvijel jsem dal rozhovor. Potesilo me to, ale zaroven se mi vybavilo vsechno to spatny :(

madla*

pak tedy jaksi nechápu, proč chceš znovu navazovat kontakt s někým, kdo tě zklamal a kdo ti hodně ublížil. I kdyby se ti povedlo se s ní znovu dát dohromady, co když ti udělá něco podobného znovu? Nesmutni nad sebou a najdi si nějakou správnou holku, přestaneš se zaobírat minulostí i ta bolest ze zklamání rychleji odezní.

standak*
hodnocení

0x

Chlape, jsme na tom trochu podobně. Pokud jste se nerozešli ve zlém, tak když jí napíšeš úplně normálně, jak se má, co dělá, apod., tak to nebude brát jako dolejzání. V nejhorším ti neodepíše vůbec, ale jestli ti psala k narozkám (mně moje ex taky :)), tak nevidím důvod. Ty se jí bojíš napsat ne proto, že nechceš dolejzat, ale protože jsi se s tím vším ještě nesmířil, a že kdybyste byli zase v kontaktu, by se to všechno zase vrátilo. Už jen to, že píšeš "kdyby neměla přítele". Dej tomu ještě čas. Já tý svý taky sám od sebe nenapíšu. Pořád jí mám hluboko ve svym srdci, i když je už s jiným. Proto není dobrý ji kontaktovat, protože se akorát budeš trápit. Jestli chceš vědět, jak se má, zeptej se těch známých.

pepino1*
hodnocení

Dekuju vam vsem za odpovedi, asi mate pravdu. Psal ji teda nebudu, je to porad moc zivy. Zeptam se tech jejich pratel, slo mi jen o to, jak se ma, jestli se ma dobre.

Pepino

Moc nechápu, proč tě zajímá, jak se má tvoje bývalá přítelkyně. Očividně nemáš rozchod v sobě vyřešený a masochisticky se pokoušíš udržovat pocit, že všechno je jako dřív... Trápíš sám sebe. Nadechni se a rozhlídni se kolem, vidíš těch ženských? Tak se pomalu odpoutej od bývalého vztahu a začni žít.

standak*

Přesně tak. Ona ti popřeje k narozkám a ty jseš z toho úplně vykolejenej. A to by sis s ní chtěl začít psát? Hele, když bude mít nějaký starosti nebo jí bude ouvej, tak má přece toho svýho, aby se mu vypovídala nebo vybrečela na rameni. Mně na svojí ex taky záleží, aby byla šťastná, ale nebudu jí psát, jak se má apod. Prostě se jednou rozešla, nechtěla se mnou být, tak to akceptuji a ty to taky akceptuj. Když se bude chtít ozvat, ozve se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]