Nejste přihlášen/a.
zdravím, cenu za sadu šesti skleniček za předpokladu, že nejsou poškozené, bych viděl tak kolem tří stovek, doporučuji dát na bazos nebo sbazar, kde je inzerce zdarma. V nejhorším po měsíci můžete slevit. Věřím, že se tak do půl roku někdo ozve...likvidovat a dávat za odvoz je škoda, co jsem měl doma sklenice, vždy se po čase něco prodalo...v nejhorším někam na chatu...jednu sadu jsem posílal i zájemci na Slovensko. Určitě se najde člověk, komu se budou líbit. Jen škoda, že neznáte výrobce a rok výroby, asi by to pomohlo.
Nechci se plést, ale přijde mi to jako Německo, počátek 20tého století. Pokud ano, tak úplně bezcenné nejsou (v řádu stokorun), Samozřejmě jen když jsou bez otluků a kazů. Je něco zespodu, nějaký znak, či text?
V tom případě dál nepomůžu, zase takový znalec nejsem. Jestli chcete mít jistotu, kontaktujte nějaké starožitnictví se specializací na sklo. V Praze jich je několik, stačí trochu zagooglit. Nebo navštivte s touto fotkou nějaké vetešnictví. V Čechách je skoro každý vetešník odborníkem na sklo...
Tohle vypadá na leptané a malované sklo. Nepíšete, jak jsou skleničky velké, a z obrázku se to nedá poznat. Podle mne jsou hezké. Ale jakou cenu mají, to nevím, nejsem odborník. Zkuste to tady, možná se budete divit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.