Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik prodat?

Od: tazatelka odpovědí: 14 změna:
Dostala jsem z pozůstalosti sadu 6 skleniček který se mě nelíbí. Za kolik prodat?
Za kolik prodat?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

3x

Líbí - nelíbí, 6 skleniček po někom, koho jsem měla ráda, v mé domácnosti najdou vždycky své místo. Není to koncertní křídlo.

hodnocení

1x

Já bych to viděl za odvoz. Dejte to na net, on se snad někdo najde : nevyhazujto.cz/...

olinl

Souhlas s promon, přidal bych ještě ANNONCI a BAZOŠ (zdarma). Skla a porcelánu je v nabídkách spousty, jen zlomek z toho má nějakou hodnotu.

hodnocení

1x

Já bych to viděl na zelený kontejner :-D

liska5

To né! To je funkční, nepoškozené, tak z toho někdo může pít. Přinejhorším obavatelé azyláku.

liska5

...obyvatelé...

hodnocení

1x

zdravím, cenu za sadu šesti skleniček za předpokladu, že nejsou poškozené, bych viděl tak kolem tří stovek, doporučuji dát na bazos nebo sbazar, kde je inzerce zdarma. V nejhorším po měsíci můžete slevit. Věřím, že se tak do půl roku někdo ozve...likvidovat a dávat za odvoz je škoda, co jsem měl doma sklenice, vždy se po čase něco prodalo...v nejhorším někam na chatu...jednu sadu jsem posílal i zájemci na Slovensko. Určitě se najde člověk, komu se budou líbit. Jen škoda, že neznáte výrobce a rok výroby, asi by to pomohlo.

kt
hodnocení

1x

A nebo to zabalit, schovat. Možná v době prapravnoučat to bude mít už velkou cenu. *smich*

kicune*
hodnocení

0x

Nechci se plést, ale přijde mi to jako Německo, počátek 20tého století. Pokud ano, tak úplně bezcenné nejsou (v řádu stokorun), Samozřejmě jen když jsou bez otluků a kazů. Je něco zespodu, nějaký znak, či text?

tazatelka
hodnocení

Ne nic tam není.
kicune*

V tom případě dál nepomůžu, zase takový znalec nejsem. Jestli chcete mít jistotu, kontaktujte nějaké starožitnictví se specializací na sklo. V Praze jich je několik, stačí trochu zagooglit. Nebo navštivte s touto fotkou nějaké vetešnictví. V Čechách je skoro každý vetešník odborníkem na sklo...

hodnocení

0x

Nevím, jestli ty sklenice mají nějakoiu cenu. Ale můžete se podívat na ceny starožitných sklenic atd. třeba na web, na který jsou tyto odkazy

aantik.cz/...

aantik.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Jak jsou velké? To jsou štamprlata? Zajděte někam do bazaru a do Sklo-porcelánu a koukněte na ty ceny. Spíš bych si nedělala iluze.

hodnocení

0x

Tohle vypadá na leptané a malované sklo. Nepíšete, jak jsou skleničky velké, a z obrázku se to nedá poznat. Podle mne jsou hezké. Ale jakou cenu mají, to nevím, nejsem odborník. Zkuste to tady, možná se budete divit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]