Nejste přihlášen/a.
Při první dávce očkování mne zapomněli doplnit v očkovacím centru do centrálního systému data č.OP a číslo pasu a v těch okénkách je napsáno neuvedeno a ve jméně udělali chybu v překlepu písmene.Volal jsem na infolinku, kde mi opravu-doplnění údajů vyřešili zrušením a vymazáním první registrace sepsání mých kontaktních údajů znovu.Vytvořili mne novou registraci a z automatického rezervačního systému mne přišla tato odpověď.Jsme zjistili, že u tohoto čísla pojištěnce existuje záznam o již probíhajícím či ukončeném očkování na COVID-19. Doufám, že mi touto změnou nezrušili již dohodnutý termín 2.dávky očkování a doplněné správné údaje se v systému brzy změní na správné?
Pro tebe je podstatné, že na očkovací kartičce kterou jsi dostal u první dávky máš uvedeno datum druhé dávky.
Případný problém řeš nejlépe osobně (telefony často nefungují) nebo mejlem v daném očkovacím centru, ta infolinka je v ničemu.
Tam na to prvním očkovacím certifikátu, kde je též QR kód je v kolonce pod tím malý překlep v mém jméně místo Vladislav, tak tam píše Ladislav. Ten mi mohou změnit v očkovacím centru až půjdu na 2 dávku očkování nebo u moji obvodní lékařky by to mohlo jít též opravit? Na portále ocko.uzis mi to samotnému nejde, přestože tam je okénko editovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.