Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochybný nákup

Od: viktor® odpovědí: 1 změna:

Jak to vyhodnotit,když jsem v masném krámě kupoval určitý výrobek,kde měli za sklem cenovku a jelikož jsem od fochu,tak jsem si to v duchu spočítal,kolik budu platit,prodavačka to mrskla na váhu a řekla cenu,já ji řekl,že je to moc o100kč,tak chvíli to tam převažovala a s omluvou mi řekla cenu,až doma mi došlo,že cenovka za sklem byla bez DPH,no a já ji nachytal na švestkách,kdy mi ten výrobek musela prodat bez DPH,no a ted se ptám,jestli je to normální a můžou na cenovku napsat cenu bezDPH a pak ji tajně připočítat,nebo je to podvod a klamstvo na zákazníka.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Je to takova finta pro zakaznika, ze je to levnejsi. Pro koncoveho zakaznika maji byt uvedeny vzdy ceny s DPH. Pro podnikatele, OSVC muzou byt bez DPH. Napr. v Makro maji uvedeny ceny bez i s DPH a zvyraznenou cenu bez DPH, ale je to velkoobchod a obycejny zakaznik se tam, bez ZL nedostane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]