Nejste přihlášen/a.
Nejste diabetik? Věk? Muž?
Sledujte, co děláte a jíte, pijete jinak, než před tím. Nachlazení, více cukru, kávy, piv, psychické problémy, léky, tlak, nemoci...
Možná, že by bylo dobré, u ťamana koupit větší odměrku a jeden den měřit výdej a příjem. Budete mít klid. Jedenkrát za měsíc tohle absolvuji, chodím na dialýzu. Mám veliké štěstí že obě položky jsou v rovnováze. Divila byste se, kolik tekutiny přijímáme. Nejen káva, ale i pití, polévka, omáčka, ovoce, každý hlt tekutiny je potřeba sečíst. Asi záleží i na tom, jak velký močový měchýř máte. Jak často potřebuje vyprázdnit, i když se jedná o trošku.
Předpokládám, že jsi muž. S největší pravděpodobností trpíš hyperplasií (zvětšením) prostaty. Má to asi polovina mužů ve věku nad 50 let. Já se s tím potýkám už nejmíň 15 let, musel jsem po troškách čůrat i 5x za noc, než jsem zjistil jak to omezit. Pokud nejde o prostatu, může jít taky o zánět močových cest, ale to je provázeno i pálením při močení. Nejdřív zkus čurologický čaj, když tak navštiv urologa - ten jediný tomu rozumí. Ostatní specializovaní lékaři jsou neurologové.
Uberte nějakou tu kávu, nejspíš tu poslední. Ideálně si nechat jen jednu dopoledne, asi 1,5 h před obědem. A pitný režim si nastavte tak, aby se pilo podstatně více dopoledne a takové tři hodiny před spaním už jen ne. Pokud jste po přechodu, tak tohle není u žen zas tak vzácný jev. Každopádně se o tom pobavte s vaším obv.lékařem. I tu krev na cukr by Vám vyšetřil, koukl na štítnou žlázu. Možná by stálo za to zajít na gyndu. Ty problémy mohou souviset s poměrama v malé pánvi obecně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.